yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Welcoming Ceremony of Korean Navy
Welcoming Ceremony of Korean Navy
<Kore Donanması Karşılama Töreni>

[Resim: 2x08.png]

29 Ağustos günü İstanbul Karaköy Limanı'na Kore Donanması'na ait gemiler gelecektir. Gemilerin karşılama törenine 30 K-F üyesi de katılacak.

29 Ağustos Perşembe günü saat 9.30'da Karaköy Limanı'ndaki karşılama törenine katılmak isteyen üyelerimizin, isim-soyad ve cep telefonu bilgilerini belirterek K-F İstanbul temsilcisi Hilal ÇAKIR'a başvurmalarını rica ederiz. 30 kişilik liste başvuru sırasına göre oluşturulacak. Lütfen 'kesin olarak katılacak' arkadaşlarımız başvursun.

Hilal ÇAKIR: [email protected]
Telefon: 0536 493 6402

<English>

Korean Navy' ships will come to Istanbul Karakoy Port on August 29. 30 KF members will participate in the welcoming ceremony of ships.

Members who want to participate in the welcoming ceremony in Karakoy Port should send an e-mail including their name-surname and mobile phone number to Hilal ÇAKIR, K-F Istanbul representative. The list will be made in order of application. Please, friends who will participate in ceremony "certainly" should apply.

Hilal ÇAKIR: [email protected]
Telephone: 0536 493 6402

Teşekkürler duyuru için. ^_^
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
Duyuru için teşekkür ederiz...Onay
Kore donanması Türk sularına giriyor. Bize de karşılamak düşer. Smile
Ağustos ve Eylül ayı için mükemmel ve sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Smile Fırsatı olan üyelerimizin katılmasını öneririm ki gidemeyeceğim için gerçekten üzüldüm. Sad Duyuru için teşekkür ederiz. Onay
Saat biraz fazla erken olsa da başvurumu yaptım. ^^ Taksim'de oturmamın nimetlerinden yararlanacağım. Biggrin
Türk misafir severliğimizi en iyi şekilde göstermek için iyi bir fırsat Onay
Hafta sonu olsa mutlaka orada olurdum. Sad Katılımcılar törene katıldıktan sonra donanma gemisine binip fotoğraf çekilebilecek ve kore yemeği ikram edilecektir. Katılacak olan 30 arkadaşa şimdiden iyi eğlenceler. Onay
Süper ya... Ama şuan biraz rahatsızım cuma geleceğim bu yüzden.
Duyuru için teşekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi