02-04-2011, Saat: 15:01
Okunuslariyla yaziyorum
Ye Paye (Evet majesterileri)
Çan ka man (Bir dakika)
Sacannim (Baskanim)
Ye Paye (Evet majesterileri)
Çan ka man (Bir dakika)
Sacannim (Baskanim)
|
We Know Which Words In The Korean Language?
|
|
02-04-2011, Saat: 15:01
Okunuslariyla yaziyorum
Ye Paye (Evet majesterileri) Çan ka man (Bir dakika) Sacannim (Baskanim)
13-05-2011, Saat: 18:10
Saysam bitmez o kadar çok biliyorum ki;
Saranghe:Seni seviyorum Anneyong haseyo:Merhaba Anneyong gyeseyo:Güle güle Mogo:Yemek yemek Na:Ben Do:Sen Ye:Evet Anio:Hayir Omma:Anne Aboji:Baba Hermoni:Büyük anne Sshi,Oppa,Sunbae,Agesshi Mandei dueseyo:Afiyet olsun Mul:Su Sayilarin hepsi(Hana,dul,set,net..il,i,sam,sa..vb) Çukha hamnida:Tebrikler Gamsaham nida:Tesekkürler Humao:Tesekkürler Sengil çukham nida ogum günün kutlu olsunÇibe davassoyo:eve geldim Tepunim:Müdür Çuayo:Hoslandim Siroyo:Hoslanmadim Mianham nida:Özür dilerim Biane:Üzgünüm Kinçana:Ben iyiyim gibi...Daha var ama aklima gelenler bu kadar Paylasim için Gomapsim nida(Tesekkürler) ♥I watching Descandants on the Sun♥ ♥♥Vazgeçen zafer elde edemez♥ ♥♥♥Minoz♥
13-05-2011, Saat: 19:31
iyide ben yazsam sonu gelmez ki
en önemlilerini yazayim bari , vaktim oldugunda daha detayli yazmamda sakinca var mi?Çuk ha hamnida:Tebrikler Annyong kaseyo:Güle güle Chal ja yo:Iyi uykular Çan man heyo:Rica ederim Coin açim:Günaydin Coin conyak diseyo:Iyi aksamlar Nab bici anayo:Fena degil Konçenayo:Iyi misin? Biane:Üzgünüm .... devami yarin ![]()
14-05-2011, Saat: 15:53
Hembuke:Mutluyum
Çebal ütfenSiro:Istemiyorum Hacima:Yapma Kimen hacima:Kes sunu,yapma artik Kajima:Gitme Ka : Git Mareba:Söyle Maam:Kalbim,hislerim Çommal:Gerçekten Amia:Kanser Yironha:Uyan Wasso:Geldin mi? Krigu:Ayrica Çotta:Harika hissediyorum Yaksukke:Söz Kinde:Ama Krom:O halde Kinyan:Sadece Huksi:Acaba,bir ihtimal Muya:Ne dedin? Busin suriya:Neden bahsediyorsun? Arasso:Anladin mi? Konçenayo:Iyi misin? Çuaye:Hoslaniyorum Otukeyo:Nasil? Omma:Anne Abba:Baba Unni:Abla Ahjuma:Teyze Acosi:Amca Yoboseyo:Alo An yong:Selam Calga:Hosçakal Ye:Evet Aniyo:Hayir Arayo:Bilmiyorum Oni nara saram imnikga:Nerelisin? Irimi muosimnikga:Adiniz nedir? Odie samnikga:Nerede yasiyorsunuz? Mannaso pangapsimnida:Tanistigimiza memnun oldum Çodo mannoso pangapsimnida:Bende tanistigima memnun oldum Na: Ben No:Sen Donsin:Siz Uri:Biz Mo he:Ne yapiyorsun? Doguseyo:Kimsiniz? Chamkkamanayo:Bir saniye Matta ogru,haklisinEolma:Ne kadar? Saranghaeyo:Seni seviyorum
15-05-2011, Saat: 18:35
Sarang Hamnida - Seni Seviyorum
Kamzalmida - Tesekkürler Comassimida - Tesekkürler Comao yo - Tesekkür ederim Miyane - Üzgünüm Opso - Yok Anniya - Hayir, degil Ye - Evet, tamam De - Ne, evet Na - Ben Uri - Bizim Çingu - Arkadas Oppa - Abi Omma, omuni - Anne Abba, abuji - Baba Unni - Abla Halabuji - Büyük baba Helmoni - Büyük anne Tagia - Tatlim Toki - Tavsan Togia -Afedersiniz Ajussi - Bayim Han Guk - Kore Wo - Ne Yabuseya - Alo, kim o Do - Sen Aniyang - Selam (kankalar arasi) Aniya seong - Selam Hyenim - Efendim Ma ma - Ekselanslari Agil - Çocuk Aja aja! - Haydi haydi! Fighting - Bastir, savas Yobu - Canim, hayatim... ...... Simdilik bu kadar. Devamini sonra yazarim.
24-05-2011, Saat: 14:40
Buraya yazilmamis olanlari eklemek istiyorum daha fazla Korece kelime ögrenelim diye
![]() Ara ~> Biliyorum Yogi ~> Burda Çigim ~> Simdi Dodu ~> Sana da Dadu ~> Ben de Sonsengnim ~> Ögretmen hakseng ~> Ögrenci Yeobo ~> Tatlim Coyo? ~> Ben mi? Namca ~> Erkek Hyungnim ~> Abi ( Erkek kendinden büyük erkege~) Sunbae ~> Abi ( Kizlar kendinden büyük erkek için~) Unni ~> Abla ( Kizlar kendinden büyük kizlar için~) Nuna ~> Abla ( Erkekler kendinden büyük kizlar için~) Odiga? ~> Nerede? Chukkae ~> Tebrikler! Dizilerden ögrendigim simdilik aklima gelenler bunlar Prosecutor 왕 ~ U mean everything to me my lover ♥ ♥ ~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^
14-07-2011, Saat: 21:45
Nomu çok, çuvaye hoslanmak, siro istemiyorum, dubuseo kimsiniz, yabuseo alo hatirladiklarim bu kadar.
05-12-2013, Saat: 16:15
annyeonghaseyo
Saranghae Sarnghamnisa Oppa unni Nuna Hyeong Dongseng Yo Dongseng Eomma Abouci Biyanne Çosohamnida Komawa Kamsahamdina Şimdilik bu kadar.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID
K-POP BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ LEE CHANGSUB |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|