Yorumları: 104
Konuları: 2
Teşekkür Puanı:
14
01-09-2010, Saat: 20:27
(Son Düzenleme: 02-09-2010, Saat: 1:48, Düzenleyen: rmmbr.)
Bazi fanlar sirf Nickhun böyle bir programa katildi ve Victoria ile yakinlasti diye fanligi birakiyorlar. Evet belki Victoria'yi Nichkhun'a yakistirmiyor olabilirsiniz ve bu yakinlasma hosunuza gitmeyebilir ama fanligi terketmek?

Ne demek bu ya? Insan hiç ömür boyu sevecegim dedigi insani bir programda silip atar mi! Programi begendim ya da begenmedim demeyecegim. Ama hoslanmadim tabiki. Her fan ve Nichkhun'u seven biri gibi. Fakat bu Nickhunu artik sevmeyecegim ve 2PM fanligindan vazgeçecegim anlamina gelmiyor. Ben Nichkhun'u ne yaparsa yapsin, ne olursa olsun sevecegim ve onlara bir fan olarak sahip çikacagim diyorum. Lütfen Nichkhun'u ve 2PM'i böyle basit bir olay yüzünden birakmayin. Su anda onlarin bize daha çok ihtiyaci var. Victoria'ya gelince, belki gicik kapabilirsiniz ama bu yüzden f(x)'i suçlamayin. Alt tarafi bir program. Elbet, bitecek ve Nichkunshi bize (fanlarina) geri dönecek.
Hey beyler! Bu gece votka açıyoruz ve sonra da alemlere dalıyoruz! Hep beraber!!! Her zaman ki gibi değil mi:?http://1.bp.blogspot.com/-djhOa_Oe53A/Tf4gUkjk6mI/AAAAAAAAUxU/IlCn0qfuTik/s1600/2p.png
Yorumları: 1,595
Konuları: 41
Teşekkür Puanı:
136
Ya arkadaslar lütfen bana kizmayin ama sizi anlayamiyorum neden Victoria'ya kiziyorsunuz?
Evet ben Victoria'yi çok seviyorum ama onu sevdigim için savunuyorum sonuçta bu bir program mutlaka para aliyorlar ve sov yapmak zorunda degiller mi ?
Hepsinin bir rolü var , Türkiye'deki evcilik oyunu programi gibi degil mi bu ?
Tamam güzel saatler geçiriyorlar falan ama sonuçta hepsi bir kurgu ,hiç biri gerçek degil.
Tabiki haklisiniz sevdiginiz bir ünlü bir kizla beraber kizmaniz çok dogal ama eger bunu farkli düsünenler varsa yalvaririm öyle düsünmesinler .
Hello,Hello you Infinite boy !
Yorumları: 26
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
4
01-09-2010, Saat: 23:43
(Son Düzenleme: 02-09-2010, Saat: 1:50, Düzenleyen: rmmbr.)
Bence sirf bu program yüzünden fanligi birakmak çok saçma ben ikisini de seviyorum. Hem bu program sayesinde ekranlarda onlari daha fazla görebiliyoruz ben bu açidan bakiyorum.Bizlerle we got married videolarini paylasan arkadasa da çok tesekkür ederim.
Yorumları: 4,796
Konuları: 124
Teşekkür Puanı:
382
02-09-2010, Saat: 1:51
(Son Düzenleme: 02-09-2010, Saat: 1:52, Düzenleyen: rmmbr.)
Arkadaslar bu program konusunu lütfen tartisma alanina çevirmeyelim!! Fikirlerimizi dogru üslubla açiklayalim!! Eger buna uymazsaniz mesajlarinizi düzenlemeden silmek zorunda kalacagim!!!
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."