yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
We Got Married Season II~III - Nichkhun & Victoria Couple (Khuntoria)
(09-08-2010, Saat: 18:18)shin young rin yazdı: Ya, ben bunu izlemeyi çok istiyorum ama nerden izleyebilirim? Viikii'den de baktim, yok yok. Of, ya! Lütfen yardimci olun. (youtube videolari açilmiyor)

Dailymotion videolarini eklemistim aslinda 4. bölümden itibaren, yine de spoilere tamamini ekliyorum, verdigim linklerden izleyebilirsin canim. Smile

YouTube açamayanlar bu konudan yardim alabilirler...

So Ji Sub ♥ I'm Sorry I Love You ♥ Cain & Abel ♥ RN1
SE7EN ♥ SS501 ♥ C.N.Blue ♥ Park Hyo Shin ♥ SuJu
Victoria yi seviyordum ama sanirim bu programdan sonra cik Ban Daha izleyemedim ama vaktim oldugunda izlemek istiyorum.. Fazla yakinlasmasinlar ikisinide mihlarim Testere Ne zaman bitecek bu program? Bu arada tesekkürler..
[Resim: iq6ERxs.gif]
Tumblr Face
http://www.youtube.com/watch?v=4B5LRlVsOn0
6:36-6:42
Yaa sen ne şebek bişi çıktın.
(31-08-2010, Saat: 22:48)tgc yazdı: Ne zaman bitecek bu program?

Bizim de uzun zamandir cevabini aradigimiz bir soru bu ama cevap yok. :kizgin2:
Neyse Vic'i görmezden gelerek Khun'un tadini çikaralim. Sarhos Biggrin
Bazi fanlar sirf Nickhun böyle bir programa katildi ve Victoria ile yakinlasti diye fanligi birakiyorlar. Evet belki Victoria'yi Nichkhun'a yakistirmiyor olabilirsiniz ve bu yakinlasma hosunuza gitmeyebilir ama fanligi terketmek? Ofkeli Ne demek bu ya? Insan hiç ömür boyu sevecegim dedigi insani bir programda silip atar mi! Programi begendim ya da begenmedim demeyecegim. Ama hoslanmadim tabiki. Her fan ve Nichkhun'u seven biri gibi. Fakat bu Nickhunu artik sevmeyecegim ve 2PM fanligindan vazgeçecegim anlamina gelmiyor. Ben Nichkhun'u ne yaparsa yapsin, ne olursa olsun sevecegim ve onlara bir fan olarak sahip çikacagim diyorum. Lütfen Nichkhun'u ve 2PM'i böyle basit bir olay yüzünden birakmayin. Su anda onlarin bize daha çok ihtiyaci var. Victoria'ya gelince, belki gicik kapabilirsiniz ama bu yüzden f(x)'i suçlamayin. Alt tarafi bir program. Elbet, bitecek ve Nichkunshi bize (fanlarina) geri dönecek. Happy0064
Hey beyler! Bu gece votka açıyoruz ve sonra da alemlere dalıyoruz! Hep beraber!!! Her zaman ki gibi değil mi:?http://1.bp.blogspot.com/-djhOa_Oe53A/Tf4gUkjk6mI/AAAAAAAAUxU/IlCn0qfuTik/s1600/2p.png
Ya arkadaslar lütfen bana kizmayin ama sizi anlayamiyorum neden Victoria'ya kiziyorsunuz?
Evet ben Victoria'yi çok seviyorum ama onu sevdigim için savunuyorum sonuçta bu bir program mutlaka para aliyorlar ve sov yapmak zorunda degiller mi ?
Hepsinin bir rolü var , Türkiye'deki evcilik oyunu programi gibi degil mi bu ?
Tamam güzel saatler geçiriyorlar falan ama sonuçta hepsi bir kurgu ,hiç biri gerçek degil.
Tabiki haklisiniz sevdiginiz bir ünlü bir kizla beraber kizmaniz çok dogal ama eger bunu farkli düsünenler varsa yalvaririm öyle düsünmesinler .
Hello,Hello you Infinite boy !
Bence sirf bu program yüzünden fanligi birakmak çok saçma ben ikisini de seviyorum. Hem bu program sayesinde ekranlarda onlari daha fazla görebiliyoruz ben bu açidan bakiyorum.Bizlerle we got married videolarini paylasan arkadasa da çok tesekkür ederim.
Arkadaslar bu program konusunu lütfen tartisma alanina çevirmeyelim!! Fikirlerimizi dogru üslubla açiklayalim!! Eger buna uymazsaniz mesajlarinizi düzenlemeden silmek zorunda kalacagim!!!
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."

[21.08.2010] WGM VicKhun Çifti 9. Bölüm - Ingilizce Altyazili
-- [Dailymotion]

Part 1 Part 2

[28.08.2010] WGM VicKhun Çifti 10. Bölüm - Ingilizce Altyazili -- [Dailymotion]

Part 1 Part 2

[Resim: thumbs20100904044916.jpg]

[04.09.2010] WGM VicKhun Çifti 11. Bölüm - Ingilizce Altyazili -- [Dailymotion]

Link

Gain & Jokwon çifti ile Vickhun çifti piknik yapiyorlar...
Gain ve Jokwon VicKhun çiftini sikistirmaya basliyorlar, ideal tiplerini, WGM’ye baslarken kimlerle çift olmak istediklerini, eskiden sevgililerinin olup olmadigini falan soruyorlar.
Victoria ideal tipinin Song Seung Hun oldugunu söylüyor. Nickhun da Victoria oldugunu söylüyor.
Victoria kolejdeyken bir sevgilisi oldugunu ve 2 yil çiktiklarini söylüyor. Khun’a soruyorlar, hiç sevgilisi olup olmadigini. Bilmiyorum diyor önce sonra dürüstçe söylemeye ikna oluyor. Ilk kaç yasindayken öpüstügünü soruyorlar. 17 yasindayken öpüsmüs. Tayland Pattaya’da, annesiyle birlikte çalismak için gittiginde.

Vay Khun ve itiraflar. Abaza

Vic'in ideali Seung Hun muymus? Hani So Ji'nin kankasi? BiggrinBiggrin Benim fazlasiyla yakinim biri. Abaza

Ay Khun tabi canim idealin Vic anliyorum. Dodgy

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi