yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
We Are Looking For The Best!
leeseojin tabiki sorulurmu....

tabii hepsi çok güzel oynuyo...ben gerçekmis gibi hissedebiliyorum....bu da oyuncularin kalitesinden kaynaklaniyo mesleklerini çok güzel icra ediyolar bence herkesin kendine model olarak seçtigi ve digerlerinden daha iyi buldugu birileri vardir benimde leeseojin,hanjimin,choi dong wook............ diye devam ediyo(kusura bakmayin digerlerinin ismini bilmiyorum)
İmzanız bir sayfayı kaplıyor.
bnce han ji min
♥Kim Bum,Kim Joon ♥.. Kalp
Kim So Eun,Heo Yi Jae.. Opucuk
(05-02-2009, Saat: 21:22)bukalemun yazdı: bence de so ji sub

katiliyorum arkadasim sana Smile So Ji Onay
daha önceden buraya heo yi jae ve hemasuyu yazmistim ama onlari izlerken henüz Song il Gook ve Yang mi Kyeong u görmemistim Smile ayrica lee young ae de süper Smile

1)Heo yi jae
2)Song il Gook
3)Song ji hoy
4)Yang Mi Kyeong
5)Lee Young Ae

Iste benim Top^5'mOnay
...

♥
TVXQ5
geneLde romantik komedi-gençlik diziLerini izLedim en çok begendigim oyuncular :
1.Lee da hae (valla lee min ho yla olursa en az üzülecegim kisi...düsünün o kadar çok seviyorum):çok yetenekli özellikle sarhosken Biggrin
2.yoon eun hye:böyle güzel biri(fiziki ve dis görünüs yüz anlaminda)görmedim...estetikli degil kesinlikle hep uydurmaca haberlerle düsürülmeye çalisiliyor nafile Biggrin
3.lee min ho : harikulede yetenegi var diyemem ama yetenekli Biggrin dizide iyi roller oynanmasi kolaydir ama min ho cugum öyle bir rolde oynamadi ve harikaydi Biggrin
4.rain-bi : full house tan hayran kaldim oyunculuguna ve mimiklerine
bu kadar..
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
bence yoon eun hyeOnay
Park Eun Hye ve Song Il Gook bence en iyileri Onay

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Tabiki Kim Bum
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Lee young ae
Park Eun Hye Onay

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi