yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Water Advertisement Jeon Ji Hyun /Jung Woo Sung
Water Advertisement Jeon Ji Hyun /Jung Woo Sung

izlemek için tıklayın
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Tesekkürler canim. Çok hos bir reklam. Korelilerin böyle dizi gibi konusu olan ve devami gelen reklamlarina bayiliyorum.:img-hysterical: Yalniz su reklamina göre fazla aksiyon var Biggrin
(21-02-2010, Saat: 0:54)wiseacre_daisy yazdı: Tesekkürler canim. Çok hos bir reklam. Korelilerin böyle dizi gibi konusu olan ve devami gelen reklamlarina bayiliyorum.:img-hysterical: Yalniz su reklamina göre fazla aksiyon var Biggrin

evet bir su reklami için fazla abartili ...Ama isin içinde gianna ve JWS olunca durum degisiyo , film izler gibi reklam izliyoruz...OnayBiggrin
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Paylasim için tesekkürler. Onay
((¯`»¦«´¯)) wiseacre_daisy ((¯`»¦«´¯))
ya bu Korelilerin su reklami bile film tadindaOnay
JWS nin Giannain karsisina çikipta sirittigi an çok hos yaBiggrin Allah ayirmasin hep birlikte ''su gibi ömürleri olsun''
cidden ya :img-hysterical: bu film veya klip gibi Reklam yapiyorlar Biggrin
sanirsam bunu klip yapmislar
bu reklam 3.bölümlük falandi galiba daha komikti woo sung'un halleri ben bile hayran kaldiydim bulursam hemen eklerim buraya
Tikla
bu daha bir komik devami galiba
Tikla
Alakasiz bir final daha keske ne dediklerini anlayabilseydik Sarhos
2.parti izledim.Ilk bölümü izleyince alakasiz gelio ama 2.si ilk olan olaylar oldugundan parçalari bütünlestiriince anlamli olmus bence ne de olsa ikisi bir aradaAbaza Ama yine de bir su için bu kadar tantanaya gerek yokmus bence nese son bölümü de bi izliyeyim sonra dönüt veririmBiggrin bu arada da tesekkürler devamin verdigin için bende böle mi bittio diye sasirmistim

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi