28-02-2013, Saat: 13:53
İlk başladığından beri izliyorum. İleride neler olur bilmiyorum ama şimdilik güzel gidiyor. Tanıtım için teşekkürler...
|
Warrior Baek Dong Soo General Information / Savaşçı Genel Tanıtım
|
|
28-02-2013, Saat: 13:53
İlk başladığından beri izliyorum. İleride neler olur bilmiyorum ama şimdilik güzel gidiyor. Tanıtım için teşekkürler...
28-02-2013, Saat: 15:53
Paylaşım için teşekkürler
28-02-2013, Saat: 19:30
Dizinin sıkı takipçisi oldum. Çok güzel bir dizi.
Teşekkürler. =) ? BLOCKB IS MY LIFE ?
![]() Kore_Güzeli black pearl ♥
28-02-2013, Saat: 20:39
Diziyi izlemeye başladım.Süper
Çok güzel bir dizi.Yeo Woon karakterini çok beğendim.Zaten Yoo Seung Ho da benim ilk oppam olmuştur
Raise your words,not your voice. It is rain that grows flowers, not thunder. Rumi.
28-02-2013, Saat: 21:05
Kesinlikle izleyin siddetle tavsiye ediyorum.
Ben eski savas dizilerin güzel olmayacagini saniyordum taki bu diziyi izleyene kadar. Yeo won ve Baek dong soo ♥ .
I love BIGBANG.
02-03-2013, Saat: 12:40
Yoo Seungho için izlenir dizi.
Teşekkürler. ^^
03-03-2013, Saat: 20:51
Ilk bölümden beri bakıyorum ve çok begendim.Ayrıca haftada bir olması daha güzel olmuş merakla bekliyorum. Bilgiler,tanıtım,fotograflar ve çeviri için teşekkürler. ^^
1700'lü yıllarda, Jaseon döneminde, krallığın koruyuculuğunu yapan bir aile, çeşitli entrikalarla hain ilan edilir. Ardından, bu ailenin tümünün yok edilmesi emri verilir. Aileden sadece yeni doğan bir çocuk kurtulur. Bu çocuğun adı Baek Dong Soo'dur. Aradan yıllar geçer... Özel savaşçılar yetiştirilmek üzere kurulan Savaşçı kampında, çocukluktan itibaren yetiştirilen genç savaşçılar vardır. Baek Dong Soo ise bu kampta yetişen savaşçılardan biridir...
![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|