yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Want to Know About Korea / Kore Hakkında Bilmek İstedikleriniz
Daha önce sorulmus olabilir veya cevabi varda olabilir ben ariyorum su anda zaten ama ben yinede yazmak istedim Kore halkinin özellikleri yani kütürel olarak, iste nasil davranirlar vücut dilleri gelenekleri görenekleri örf ve adetlerini merak ediyorum.. varsa yazan arkadasima yoksada yazacak ve arastiran arkadaslarima simdiden teskkürlerimi sunuyorum.
Küzel bir konu benim de bir sorum var,
korece ögrenmeye baslayacagim buradaki arkadaslarimizin paylasimlari sayesinde ancak o kadar çok sey varki nerden nasil baslayacagim bilemiyorum biri yardimci olabilir mi ilk olarak nerden baslamaliyim. :S
''Come back again.''
Img-help 
Arkadaslar benim en çok merak etigim koredeki popüler meslekler ve lisans üstü egitim için ülkemizden hangi alanlar kabul ediliyor konulari arastirdim pek fazla veri bulamadim bulan arkadaslarim aktarirlarsa sevinirim Smile
Ben üniversitelerini ve kaç yillik ögretim gördüklerini merak ediyorum mesela bizde ilk ve orta ögretim olarak 12 yil onlarda kaç yil?
Ben kore de dili çok merak ediyorum. Sitedeki Dil bölümüne baktim ama aradigim cevabi bulamadim. Ingilizce kelimeleri çok kullaniyorlar.Sarkilarinda falan hep ingilizce kelimeler var. Dilin içerisinde mi bulunuyor bu kelimeler yoksa kendileri mi kullaniyor?

[Resim: 1arn7dg.png]
ChaeBerry
Kraliçe Arı ll Bebek Kraliçe Arı

(17-02-2009, Saat: 21:54)Love- yazdı: Ben kore de dil i çok merak ediyorum.Sitedeki Dil bölümüne baktim ama aradigim cevabi bulamadim. Ingilizce kelimeleri çok kullaniyorlar.Sarkilaarinda falan hep ingilizce kelimeler var.Dilin içerisinde mi bulunuyor bu kelimeler yoksa kendileri mi kullaniyor???

Benim bildigime göre ingilizce orada ikinci dil gibi bir sey çok fazla kisi ingilizce biliyor ingilizce konustuklari oluyor günlük hayatta.
I'm Sorry I Love You Fan Club
So Ji Sub Fan Club Im Soo Jung Fan Club

[Resim: qsjzohedn76bv9gjae2t.gif]
Tesekkür ederim
Bikaç soru daha sormak istiyorum.
1-Saçlari neden hep düz??
2-Neden kakül birakiyorlar??
3-Erkeklerin saçlari neden uzun??

Çok mu soru sordum?

ChaeBerry

Arkadaslar o kadar çok soru sormussunuz ki.....Ben cevaplayabildiklerimle baslamak istiyorum.Dil ögrenmek istiyorsaniz.Bence ilk önce harfleri ögrenmekle baslayin.Sonra hecelerine göre okunuslari baslarina o getirmeleri falan var dil bölümünde.Bu sirayla devam edin.Saç konusuna gelince.Her ülkenin kendine özgü gelenekleri ya da arti kural olarak gördügü davranislar vardir.Ayrica tabiki genlerle de ilgili.Demek ki onlarda düz saç geni baskin... Onay Saçlarinin uzun ve kahküllü olmasida onlari seçimi tabiki.Onlar kendilerini öyle begeniyor demek ki.Tabi ki bizde...Biggrin Kalp
Evet bizde begeniyoruz Opucuk Ama ne bileyim merak ettim iste geneli uzun olunca ama yakisiyor Opucuk Tesekkürler...

ChaeBerry

Benim merak ettigim konu Kore'ye gidis.tamam belki uzun bir süre sonra Kore'ye gidecegim,ama nasil ve kimler araciligiyla gidecegim?Hayallerimi gerçeklestrebilmek için öncelikle önümdeki yollari çizmem gerekiyor.Ama ben bu yollari henüz bilmiyorum.ayrica bir psikolog olunca orada is bulabilir miyim?Ben buradan issizlik gibi sikintilardan kaçmak için de Kore'ye gitmek istiyorum. Oraya gidince is bulabilecek miyim? Ben en çok bu konulari merak ediyorum.Simdiden tesekkür ederim Smile
●gσσηg ● αηgєℓℓ ●

●υ кιѕѕ ● ѕнιηєє ● ѕυנυ● вιgвαηg ● ѕѕ501 ●

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi