Yorumları: 260
Konuları: 7
Teşekkür Puanı:
120
20-09-2008, Saat: 13:12
(Son Düzenleme: 09-08-2012, Saat: 15:34, Düzenleyen: YUM X.)
Genellikle konularda herkes bildiklerini anlatıyor, yazıyor, çiziyor. Bir de bilmek istediklerimiz adı altında bir başlık açarsak herkes merak ettiklerini buraya yazar. Bilenler cevabını yazar bilmiyorsak da araştırıp öğreniriz.
Bilmek istediklerimize örnek mi?
Mesela ben Kore' de kuyumculuk sektörü hakkında bilgi edinmek isterim. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Bunun gibi çok basit ama kafa kurcalayan eminim bir çok sorumuz olaraktır.
Tanımayana hiç üzülmem bir rakip eksilir : )
Ama tanıyıpta sevmeyen varsa gözüme görünmesin.
Yorumları: 5,712
Konuları: 316
Teşekkür Puanı:
302
Ben de orada Korece-Türkçe kurs veriliyor mu diye merek ediyorum acaba oraya gitsek orada kurs alabilir miyiz?
Abracadabra da irwojyeora..
Yorumları: 16,547
Konuları: 175
Teşekkür Puanı:
886
Çok güzel bir konu.Benim de sorum var.
Korece ögrenmeye basladim ama bu sitede bazi arkadaslarimizin paylasimlari üzerine.Yani harfleri ve diger ünsüzleri gibi konulari iyi biliyorum.Ama mesela Korece bir sarkinin sözlerine bakiyorum ve hiçbirsey anlamiyorum.Yani böyle çalismaya devam etsem her ayrintisiyla ögrenebilir miyim Koreceyi?
Yorumları: 3,440
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
1,348
Kore tümü hakkinda ögrenmek istemek basli basina bir amaç,o yüzden buradayim.A'dan Z'ye herseyi ; bizim alfabe yetmez onlarin alfabesindeki harflerle baslayan her cümleyi özümsemek istiyorum.Görsel,isitsel,maddi ,manevi ,ruhani ,dogasi ,havasi ,yemegi ,kültürü,mimari ve yasamlarina etki eden ne varsa bir ülkeyi bu kadar çekiçi kilan bu güzel insanlarin nelerden etkilenerek bu duruma geldiklerini merak ediyorum.Ama keske dillerini bilsem bu arastirmalari ben yapabilsem.Benim güzel yurdumun kore için atan yüreklerine aktarabilsem.Bunu basarabilen kardeslerime emekleri için binlerce tesekkürler.Bu konuda yaptiklari her arastirmada harcadiklari enerji ve emeklerinin hakkini nasil öderiz bilemem.Sevgilerimle...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.