yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wando Gaemaegi Village
Wando Gaemaegi Village

[Resim: sclighthouse.jpg]

Wan-do ilçe merkezine 17.8 km uzaklıktadır. Wan-do'nun en güneydeki adası olarak Bogil-do'ya komşudur ve yosun, fukusgil ve yenilebilen deniz bitkisi gibi balıkçılık kaynakları bakımından zengindir. Wan-do'da üretilen yenebilen bir çeşit mor renkli deniz bitkisinin %60'ının üretimi bu ilçede gerçekleştirilmektedir. Denizi ürünü avlamaktan ziyade işlenmiş deniz ürünleri üzerinde sürekli artan bir orana sahiptir ve yüksek bir gelir elde etmektedir. Ilıman iklime sahiptir, yeri bakımından kuzey ve güney arasında uzun bir davulu andırmaktadır. Düz arazilerden ziyade dağlık bölgelere sahiptir. Yerli halk balıkçılık ve tarımsal faaliyetlerle geçimlerini sağlamaktadır. Etrafındaki deniz derin ve temizdir, med-cezir olduğu zaman harika bir görüntü oluşturur ve altın renkli ağaç hatmi yetişen bölgesi vardır.

Çeviri: canan

English

[Resim: scgoldst.jpg]

It is located 17.8km away from the home of Wan-do County Office. As the southernmost island of Wan-do, it is adjacent to Bogil-do and is abundant in fishery resources, such as laver, brown seaweed, and kelp. It particularly takes over 60% of all laver production of Wan-do. It is constantly increasing the rate of cultivated seafood rather than caught seafood and is seeing high income. It has moderate climate and its land is forming a long drum-shape from north to south. It has more mountainous areas than flat lands, and the local residents engage in both fishery and agricultural activities. Its surrounding seas are deep and clear, have great gap between high tide and low tide, and are a natural habitat of golden (yellow) rose of sharon.

[Resim: scexperience.jpg]
[Resim: istra.jpg]
Tanitim için tesekkürler canim.Opucuk
Sagol canim Opucuk
Ikliminin iliman olmasi ve med-cezir oldugu zamanlarda olusturdugu harika görüntü yeri ilginç ve görülesi kiliyor. Tanitim için tesekkürler. Smile
Tanitim için çok sagol canim. Opucuk Med-cezir oldugu siralar orayi görmek isterdim. Onay
Sagol canim Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi