yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wahaha Guest House
Insanin ruhunu dinlendiren bir yer gerçektende. Odalar çok sade. Doga ilse iç içe bir yer, deniz agaçlar hepsi çok güzelmis...Tesekkür ederiz.
Hakkınızı helal edin. ~
sunshine yazdı:Insanin ruhunu dinlendiren bir yer gerçektende. Odalar çok sade. Doga ile iç içe bir yer, deniz agaçlar hepsi çok güzelmis...Tesekkür ederiz.

Duygularima tercüman olmussun Tugbacim. Smile Insan böyle bir yerden ayrilmak istemez ki.
Tanitim harika olmus ellerine saglik hilmi abi. Happy0064
Manzarasi çok güzel.. Günes batarkenki resim bir harika...
Burayi da çok sevdim.
Tanitim için çok tesekkürler....
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Harika bir yermis Smile tesekkürler. Smile
Some of you may remember me...
Harika bir yermis.. Onay

Ellerine saglik Hilmi abi gerçekten çok huzur verici bir yere benziyor...

Angel  Buralar hep dutluktu...
Gerçekten insani resimlerine bakmak bile dinlendiriyor acayip cezbedici ve huzurlu bi yer gibi görünüyor paylasim için tesekkürler Hilmi abi emeginize saglik. Smile
[Resim: waha17.jpg]

Her sey ince ayrintisina kadar düsünülüp insan ruhunu dinelendiren sekilde tasarlanmis . Burada oturup islanmayi çok isterdim.Smile Bu güzel tanitim için tesekkürler Hilmi Abi ...AlkisAlkis
Paylasiminiz için tesekkür ederim...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
(28-11-2009, Saat: 6:31)mavisülün yazdı: [Resim: waha17.jpg]

Her sey ince ayrintisina kadar düsünülüp insan ruhunu dinelendiren sekilde tasarlanmis . Burada oturup islanmayi çok isterdim.Smile Bu güzel tanitim için tesekkürler Hilmi Abi ...AlkisAlkis
Evet çok güzel bir yer. Çok da huzurlu. Smile
Konu için tesekkürler Hilmi Abi. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi