yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Video'dan Gif Yapamayan Kalmasin! [Photoshop]
(09-07-2010, Saat: 20:23)**tuba** yazdı: Quick time i indirdim ama çalismiyor ne yapmaliyimSaskin

Nasil... çalismiyor derken?
Ps'de video mu açilmiyor?
Biraz daha açar misin durumu...? Smile
Quick time i indirdim sonra çalistir diyorum ama çalistirmiyor photoshopu açinca quick timei indirin diyor
Ne ki SEVDA;Hakka sevdalanmadıktan sonra..Ne ki HAYAT;Hakkı yaşamadıktan sonra..Ne ki ÖLÜM;Şehadet vurmayınca...
Yani photoshopta al sonra video karelerinden yakala diyorum Quick time tamamlanamadi diyor
Ne ki SEVDA;Hakka sevdalanmadıktan sonra..Ne ki HAYAT;Hakkı yaşamadıktan sonra..Ne ki ÖLÜM;Şehadet vurmayınca...
Bir tane daha yaptim güzel olmuyor ama yinede sizlerle paylasayim Biggrin

[Resim: balksz3.gif]
Ya bende su boya kutusu yok onun yerinde Degrade araci var =/ Ayrica Textureleri nereden ekliyoruz??? :icon­­_redface: Saklan

Bu arada ablacim paylasimin süper sayende gif yapmaya da basladim Biggrin
(10-07-2010, Saat: 18:46)**tuba** yazdı: Quick time i indirdim sonra çalistir diyorum ama çalistirmiyor photoshopu açinca quick timei indirin diyor

Program düzgün yüklenememis demek ki... Silip tekrar yüklemeyi dene bakalim olacak mi? Smile Quicktime'siz olmaz maalesef...

(12-07-2010, Saat: 0:19)Shawnodese yazdı: Ya bende su boya kutusu yok onun yerinde Degrade araci var =/ Ayrica Textureleri nereden ekliyoruz??? :icon­­_redface: Saklan

Bu arada ablacim paylasimin süper sayende gif yapmaya da basladim Biggrin

Degrade modundadir o zaman.. Üstteki yardimci çubukda degrade yazan yere git ok isareti gibi birsey var ona tiklayip boya kovasini seç.

Texture'ü de söyle yapiyoruz. Texture resmini ps'de aç. Resmi uygun boyutlarda ayarlayip gifinin üstüne sürükle-birak. Tabi bu asamada her zaman ilk katmanlar seçili olacak unutma Smile Sonra ekledigin texture'in katmanlar penceresinde modunu degistirebilirsin. Açiklastir, ya da ekran modlari uygun olur Onay
Konu için saol bende yapabilirim umarimBiggrinBiggrin
(30-07-2010, Saat: 17:15)lady young ae yazdı: Konu için saol bende yapabilirim umarimBiggrinBiggrin

Ugrasmadan olmuyor... Hemen pes etmezsen yaparsin Onay
Çok tesekkürler anlatim için ben Photoscape programiyla yapiyordum ama bu daha güzelmis,sanki kaliteside daha iyi.Smile
Bu ilk çalismam pek güzel olmadi ama ilk sefer için idare eder sanirim.Biggrin
Belirgin bir hata varsa söyleyin lütfen,bir daha ki sefere yaptigim daha güzel olsun istiyorum.Smile
[Resim: 5yrdjd.jpg]

★☆♥BumiEsma♥★☆
[Resim: 1-17.gif]
♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫

Total Video Converter linki hata veriyor suan bende
*Bir de mpeg4 oynatmiyor mu yaSad

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi