yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üye Tanitim Video'su (Istanbul)
Istanbul'da yasayan üyelerin ve yöneticilerin bir video'su yapilacaktir.
Istanbul'da yasayip video'da görünmek istiyorsaniz asi ruh arkadasimiza özel mesaj yoluyla
  • Nickinizi
  • Adinizi
  • Resim veya resimlerinizi
yollayiniz.

Video Istanbul (Hazirlayan asi ruh)
http://www.dailymotion.com/asi_ruh_616/v...x_untitled

Angel  Buralar hep dutluktu...
evet arkadaslar katilmak isteyenler en kisa sürede bana yukarda tugçenin söyledigi gibi resim yada resimler nici ve ismini gönderirise sevinirimSmileSmile

bu arada bu sadece istanbul üyelerine ait bi video dur
Sadece Istanbul Olmasi Iyi olmadi fakat Tüm Korea Fans Üyelerinide Bir Videoya Sikistirmakda Zor Olurdu Sanirim Sana Kolay Gelsin Ezgi Alkis
bu is tutarsa baska illere de geçelim lütfenSmile kolay gelsin ezgi
güzel bir video olur gerçekten..videolarin devami gelirse ben de yardim edebilirm..buna özel bir programim var benim Biggrin
bu arada ceyankbyz imzan süper BiggrinBiggrinBiggrin
SUPER JUNİOR FAN CLUB

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.

(04-02-2009, Saat: 16:36)ceyankbyz yazdı: bu is tutarsa baska illere de geçelim lütfenSmile kolay gelsin ezgi

Eger düzgün bir sekilde ilerlenirse sirayla diger illerdeki üyelerimizede tabiki video yapilacak.

(04-02-2009, Saat: 18:38)jang*geum yazdı:
(04-02-2009, Saat: 16:36)ceyankbyz yazdı: bu is tutarsa baska illere de geçelim lütfenSmile kolay gelsin ezgi

Eger düzgün bir sekilde ilerlenirse sirayla diger illerdeki üyelerimizede tabiki video yapilacak.

Bu iyi haberBiggrin
Güzel bisey aslindaSmilebu arada sadece üyeler mi yoksa yöneticiler vb de varmi?
Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club
(04-02-2009, Saat: 18:44)duygus yazdı: Güzel bisey aslindaSmilebu arada sadece üyeler mi yoksa yöneticiler vb de varmi?

Herkez olacak üye,co-admin,moderatör,yönetici,admin v.s .

yorum yapan arkadaslara tesekkürler....
bu arada bütün formla ilgili bi video yapabilmem mümkün degil arkadaslar çünkü üye sayisi oldukça çok ama yapmak isteyen olursa bendeki bilgileri ona göndereblirim
bu arada katilmak isteyen arkadaslar bi an önce fotograf nic ve isimlerini bana ulastirirsa sevinirim
tugçe mesajini gördüm canim elimden geleni yaparim tabi menuniyetle

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi