yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.38/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üye Banlama Nedenleri
(03-06-2009, Saat: 15:48)Setsuna yazdı: tgc nikli üye panelde karmasa yaratmaktan dolayi üç günlügüne , ban soon jo nickli üyede "özellikle bana yaptigi acimasizca elestiriden" (ki bununla kalsa iyi olayin boyutu daha da büyüyecekti) bir ay süreligine banlanmistir.Bilginize...Sohbet panelinde olaylara bakabilirsiniz...

Yeni üyelik alip özel mesajla ayni tavri sergiledikleri için bu arkadaslarin bani süresiz yapilmistir.Ayni tavri devam ederse aldigi yeniüyelik silinecektir.
Hakkınızı helal edin. ~
(03-06-2009, Saat: 15:48)Setsuna yazdı: tgc nikli üye panelde karmasa yaratmaktan dolayi üç günlügüne , ban soon jo nickli üyede "özellikle bana yaptigi acimasizca elestiriden" (ki bununla kalsa iyi olayin boyutu daha da büyüyecekti) bir ay süreligine banlanmistir.Bilginize...Sohbet panelinde olaylara bakabilirsiniz...

(03-06-2009, Saat: 22:45)sunshine yazdı:

Yeni üyelik alip özel mesajla ayni tavri sergiledikleri için bu arkadaslarin bani süresiz yapilmistir.Ayni tavri devam ederse aldigi yeniüyelik silinecektir.

Bu arkadaslardan tgc dün aksam hem ban hem baska bir arkadsimiza mesaj atarak pismanligini dile getirerek özür diledi...Diger arkadas da yaptiginin yanlis oldugunu söyleyerek özür diledi (tabi baska bir üyelik almislar) Ben de her ikisine istinaden cezalarini üç güne indirdim.Tabi her ikisine bir daha tekrarlanmamasi yönünde cevap yolladim...Umarim iyi niyetimi bosa çikarmazlar.Bilginize...
(16.06.2009)Bu sabah korelifungirl adli üyeyi süresiz banladim..
Sebebi ise panelde argo konusmalari idi..
Song II Gook Ve Papatya

online nickli üye panelde saygisizca konusmalar yaptigi için banlanmistir.
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
C4Lexio nickli üye.Panelde diger üyelere hakaretten dolayi banlanmistir.

gecekondUtku panelde baska sitelerin reklamini yaparak diger üyeleri rahatsiz ettiginden banlanmistir.
ali1994 adli üye özel mesajla reklam amaçli site adresleri yolladigi için süresiz olarak cezalandirilmistir.
Hakkınızı helal edin. ~
forza1905 nickli üye panelde haddini asarak konustugu için banlanmistir ...

Just Feel Better
"kjh-fueisa" nickli kullanici panelde gereksiz tartismalara girip üyeleri rahatsiz ettiginden ve uyarilari dikkate almadiginda 4 gün ban cezasi almistir.
jang geum adli üye özel mesajla üyeleri rahatsiz ettigiiçin 5 gün süreyle banlanmistir.
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi