yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ULZZANG Video of the Day
ULZZANG Videos of The Day / Günün ULZZANG Videosu

25.03.2011

http://www.youtube.com/watch?v=7aFSSlRya7k

Gülmekten ölmediginize emin olun çünkü bu video sizi kirip geçirecek!
Ulzzang ShiDae 3 programindan ve meshur oyun "Card kissing Game" BiggrinBiggrin

Gülmekten karnima agrilar girdi yine. Zuhaha
Kizlarla bu oyunu oynadiklarina mi kizayim yoksa kendi aralarinda oynadiklarina mi? Ban o.O
Taejun ,Chi Hoon'a habire suikast düzenledi,gözümden kaçmadi. Zuhaha Ji Hoo'dan da beklemezdim. Biggrin
ZE:A|T-ara|SPEED

Tumblr*ım^^V

8x8
Mik~Hoi~Kit
Inanmiyorum.. Daha bugün izledim ve yine yerlerdeydim. Ji Hoo'ya bayildim burada. Çok komik bir video. Tesekkürler kardesim. ^^
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
(25-03-2011, Saat: 2:51)merve_92 yazdı: Gülmekten karnima agrilar girdi yine. Zuhaha
Kizlarla bu oyunu oynadiklarina mi kizayim yoksa kendi aralarinda oynadiklarina mi? Ban o.O
Taejun ,Chi Hoon'a habire suikast düzenledi,gözümden kaçmadi. Zuhaha Ji Hoo'dan da beklemezdim. Biggrin

Dur daha sen. xD Card Kissin Game kabusumuz olacak. ChiHoon az çekmedi Taejun'dan. Gerçi "çekmek" kelimesi uygun mu bilmiyorum. Abaza xDxD
~luckystarseven
seasoning♥
Lucky*7, Ulzzang Lovers and Adviser xD
|Miss.Sometimes|
SUPER JUNIOR♥
Abokist.
Bu video çok komik. Ben çok sevdim bulari. Tesekkürler. Smile
Kim Hyun Joong 
Lee Min Ho & Le Jun Ki & Jang Geun Suk & Kim Jeong Hoon ve diğerleri
Ayy Tae Jun çok güldüm ben de Chi Hoon a gerçekten neler yapiyor Biggrin Bir de yanlislila öpünce surat ifadesi çok tatli oluyor Biggrin Kagidi almayi iki kez deneyip olmayinca döndügündeki surat ifadesi omo omo .Tesekkürler video için ^_^
MY MONSTERS
[Resim: nb72r.gif]

Blog/Twitter/Tumblr
Simdi bir konuya deginmek istiyorum, hepimiz TaeJun ChiHoon bir takim seyler yapiyor diye konustuk fakat zavallimin elinden gelen bir sey yokki. o.O Yüklenmeyelim ama TaeJun'a bu kadar. xDxD
~luckystarseven
seasoning♥
Lucky*7, Ulzzang Lovers and Adviser xD
|Miss.Sometimes|
SUPER JUNIOR♥
Abokist.
Ahh evet yüklenmeyelim Biggrin Basini izledim biraz sunucu da yapmaya çalisiyor (!) baya komik basi da Biggrin
MY MONSTERS
[Resim: nb72r.gif]

Blog/Twitter/Tumblr
Öpüsmek için bahane bulmuslar sankiBiggrin Çok komikler....
Ya... Tae Jun'mun suçu ney.. Bu bir yarisma çocuk sadece iyi oynuyor. Üstüne gitmeyin bakayim... Kizgin
Ah oppa ah... Biggrin
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi