yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uluslar Arası Altın Karagöz Halk Danları Yarışması (Bursa)
ULUSLAR ARASI ALTIN KARAGÖZ HALK OYUNLARI YARISMASI (BURSA)
INTERNATIONAL GOLDEN KARAGOZ FOLK DANCES COMPETITION (BURSA)

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması, 7 Temmuz salı günü saat 18.30'da Cumhuriyet Alanı’nda yapılacak tören ve kortej ile başlayacak.
Bursa'da 22 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilecek 23. Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması, 7–12 Temmuz tarihleri arasında kentte kardeşlik rüzgârları estirecek. 23. Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’na katılan Bulgaristan, Bosna Hersek, Endonezya, Kosova, Kostarika, Kolombiya, Danimarka, Kazakistan, Kıbrıs, Kore, İtalya, Macaristan, Senegal, Yunanistan, Gürcistan, Cezayir, Portoriko, İspanya, Martinik Adaları, Polonya, Çin ve Mısırlı halk dansları ekipleri, kortejde Heykel Cumhuriyet Alanı’ndan Kültür park Açıkhava Tiyatrosu'na kadar yürüyecekler. Renklerin dansına ev sahipliği yapacak olan yarışmanın açılış töreni de 7 Temmuz şali günü saat 21.00'da Kültür park Açıkhava Tiyatrosu'nda yapılacak.
(ALINTIDIR.)

KORE'NIN PROGRAMI (KATILMAK ISTEYENLER IÇIN)

[Resim: kore.jpg]

Tanıştığım kızlar bunlar. Biggrin

[Resim: koreimga.jpg]

Topluluğun sanat yönetmeni Oh Hye Soon ayni zamanda Suwon Üniversitesi, Dans Bölümünde Profesör, Kore toplumu Dans Çalışmaları Konsey Üyesi, Kore Dans Tarihi Topluluğu Konsey üyesi.
Topluluğun repertuarındaki gösterilerinden birkaçını saymak gerekirse;
Tae Pyung Moo, yani kral ve kraliçenin refah ve barış dileğini tasvir eden bir dans, Geom Mu, kraliyet kılıç dansı ve Jindo Buk Chum, Jindo Adalarına özgü bir davul şov.
Topluluk: Oh Hye Soon Dans Toplulugu
Şehri: Suwon

Koreli kızların fotoğrafları çok vardı ama benim olduğum fotoğrafları koymadım kusura bakmayın. Grubun ismi Oh Hye Soon Dans Topluluğu. Suwon Üniversitesi'ne gidiyorlar. Hepsi birbirinden seker ve dost canlısı. Korece konuşmaya başladığımda hepsi ayni anda çiğlik attı ve herkes bize baktı. Sonra da güle konuştuk Korece. Buradan bana Korece öğrenmem de yardımcı olan mashimuro(Bahar) ve Young Ji (Koreli kardeşime) sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

[Resim: dsc05312b.jpg]

[Resim: dsc05311m.jpg]

[Resim: dsc05310bq.jpg]

[Resim: dsc05314b.jpg]

Bu fotograflar Bursa'nin gazetesi Olay gazetesinde çıkan haberler. Kore'nin olduğu bölümleri koydum.

Burada festival yürüyüsü vardi inanilmazdi. (Koreli kizlar)

[Resim: dsc05352s.jpg]

[Resim: dsc05353k.jpg]

Koreliler'in gösterisi 10 Temmuz 22.30'da olacak ve bugün Hürriyet Meydanı’nda 10 dakikalık gösterileri var ne yazık ki sadece Hürriyet'e gidebileceğim gösterilerinin fotoğraflarını da koyacağım.
Paylasim için tesekkürler. Bende haberlerde görmüstüm. Çok tatli gözüküyorlar... Biggrin Ellerine saglik.
İmzanız kurallara uygun olmadığı için kaldırılmıştır.
Sag ol canim kesinlikle çok tatlilar.
Fotograflari düzelttigin için çok tesekkür ederim wando. Harikasin... Biggrin
Ikinci oldular bu arada... Biggrin
Evet senin Korece bildigini görünce hem sasirmislardir hemde Türkiye'de Korece konusabilen birini görünce çok hoslarina gitmistir... Harika bir konu olmus çok tesekkürler... Alkis Smile
Song II Gook Ve Papatya

Çok güzel olmus. Onay Keske ben de orada bulunabilseydim. Muzikgrubu
Peki 1. kim oldu onu merak ettim? Atkilic
hilalimm>bi rain< teşekkürler tatlımm <3

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi