yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ulead Gif Animatör Dersleri
Arkadaslar bana çok fazla öm yoluyla''imzani nasil yaptin''sorusu gelinceBiggrin bu konuyu açayim dedim umarim yardimci olurum simdiden kolay gelsinSmile

[Resim: 2ueiubr.jpg]
[Resim: sqttg9.jpg]
[Resim: dvgg80.jpg]
[Resim: s4n9jq.jpg]
[Resim: o0bjfp.jpg]
[Resim: wvadj7.jpg]
[Resim: rc6k34.jpg]

Umarim yardimci olabilmisimdir.
kafaniza takilan bir nokta olursa sorabilirsiniz arkadaslar üniversite sinavi yüzünden pek giremiyorum siteye ama haftada 1 girerim yine de.Yardimci olmaya çalisirim.Yorum yazmayi unutmayin ha repleri de tabi(saka sakaBiggrin)
[Resim: cf2f03b4.gif]

Tesekkürler ablacim.Eger gerekirse kullanacagim ve kullandikça seni hatirlayacagim.Biggrin
Gerçektende güzel bir paylasimda bulunmussun çok tesekkür ederim Feyza tebrik etmezsek olmaz degil mi BiggrinAlkis
KILIÇ İNSANLARI ÖLDÜRMEK İÇİN DEĞİL SENİN DEĞER VERDİĞİNİ KORUMAK İÇİNDİR
Vay bal bademime bak nelerde yapmis neler süper ellerine saglik Onay
Emekle zahmetle didinmissin, yüregine saglik feyzacimOpucuk Allah seni derslerinde muvaffak etsin
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
sagolfeyzacim programi nasilkullanacagimisonunda buldumsayende 1 haftadir ugrasiyorum bu diger programlardan daha farkli çok tesekkürler bu programi yoon eun hyein dogum günü için kullancam sagol feyzam Opucuk
Çoler ç0k güzel bir programmis, insallah ben de güzel seyler çikarabilirim. Tesekkürler.
(01-10-2009, Saat: 19:54)baby v.o.x.-eun yazdı: sagolfeyzacim programi nasilkullanacagimisonunda buldumsayende 1 haftadir ugrasiyorum bu diger programlardan daha farkli çok tesekkürler bu programi yoon eun hyein dogum günü için kullancam sagol feyzam Opucuk
ah canim ben tesekkür ederim yardima ihtiyaciinz olursa çekinmeden sorun arkadaslarBiggrin
[Resim: cf2f03b4.gif]

Canim konu için çok tesekkürler harikasin Opucuk
konu çok güzel çok güzel açiklanmis tesekkürlerOnay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi