yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uhm Tae Woong Fan Club / Uhm Tae Woong Sevenler Kulübü
(09-12-2011, Saat: 17:19)esra-hyun yazdı: Beni de ekler misiniz?

Eklendiniz. Onay

(09-12-2011, Saat: 17:16)se7en(tuana) yazdı:
(09-12-2011, Saat: 2:31)smallville_mvo yazdı: Buraya eklenmek, katilmak için ne yapmak gerek? Ben de katilmak istiyorum. Angel

Ek bir sey yapmaniz gerekmiyor. Üye olmak istemeniz yeterli. Eklendiniz. Onay

tesekkür ederim Smile
Ben de istiyorum üye olmak. Beni de ekleyin lütfen, lütfen.
[Resim: i8Nsz.gif]

(09-12-2011, Saat: 22:00)esra jeong hoon yazdı: Ben de istiyorum üye olmak. Beni de ekleyin lütfen, lütfen.

Ekliyorum. Smile
(09-12-2011, Saat: 22:02)Mühürdar Mishil yazdı:
(09-12-2011, Saat: 22:00)esra jeong hoon yazdı: Ben de istiyorum üye olmak. Beni de ekleyin lütfen, lütfen.

Ekliyorum. Smile

Tesekkürler. Opucuk
[Resim: i8Nsz.gif]

Yeni bir dizi projesi var sanirim 2012'de,kendisine basarilar diliyorum. Smile
SO Jİ SUB <3

Tae Woong yeni bir dizi ile geri dönüyormus,tabi bir de 2 filmi var... Durmadan çalisiyor... Onay Smile 2011 KBS Eglence ödüllerinde de sanirim ödül almis... Onay

Dilerim 2012 onun için çok çok iyi geçer... Onay
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Bugün Tae Woong'un dogum günü... Iyi ki dogmus... Onay Equator Man'den çalisma arkadaslari da dogum gününü kutlamis... OnaySmile
The Equator Man ile popüleritesi zirvede olan Uhm Tae Woong ile ilgili bazi makaleler yazilmis... Kendisinin ikizi oldugunu düsünüyor herkes... hysterical

Durum söyle ki... Smile

Güney Kore'de çok popüler olan 1 Night 2 Days programinda Tae Woong'un ne kadar mütevazi,utangaç,eglenceli,asiri komik oldugu kesfedildi. OnayBlush Ancak The Equator Man'de bu eglenceli,utangaç adam deyim yerindeyse evrim geçirdi... Birçok kisi reytinglerin artmasinin en büyük nedeni olarak kendisini görüyor... Onay

Tae Woong'un dizide oynadigi Kim Sun Woo karakteri arkadasinin ihanetine ugruyor... 2 yil komada kalip,ardindan kör oluyor... Çok geçmeden bazi olaylarla Tae Woong 13 yil sonra Kore'ye hayatini mahvedenleri yok etmeye geliyor ve tabiki sevdigi kiz olan Han Ji Won'u almaya... Onay Ama burada rol geregi de olsa normal bir oyuncunun geçirdigi degisimden çok çok fazla büyük bir evrim geçiren Tae Woong içindeki intikam duygusunu,sevdigi kiza olan duygusal tavrini, askini,nefretini,öfkeyi,umutsuzlugunu,içindeki siddeti,acinacak durumunu öyle büyük bir basariyla canlandiriyor ve kör rolünü öyle basariyla oynuyor ki bu insanlari sasirtiyor... Onay

1 Night 2 Days'deki adamla Kim Sun Woo'yu oynayan adam çok farkli... Rolü geregi olsa da o kadar büyük bir basariyla kendi halinden kurtulup,karaktere bürünüyor ki pek çok kisi benzetme amaçli,ona olan hayranligini belirtmek açisindan ikizi olduguyla ilgili yorumlar yapiyor... Onay

Ayrica Uhm Tae Woong'un pek çok makalede hem sinemayi(Han Ga In'le oynadigi film büyük bir gise elde etti) hem eglence dünyasini hem reklam dünyasini(Çok fazla reklamda oynuyormus sanirim,tam emin degilim) hem de televizyonu fethettigi söyleniyor... Onay
Uhm Tae Woong... Muhtesem Kraliçe'de görmüstüm kendisini ilk. Daha sonra rastgele bir televizyon kanalinda Silmido yayinlaniyordu ve orada görmüstüm Smile Gerçekten harika bir oyuncu ve Yu Shin karakteri ile kendini bir zamanlar ilgi odagi haline getirmis bir sahistir benim için.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi