yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uhm Tae Woong Fan Club / Uhm Tae Woong Sevenler Kulübü
Biliyorum canim bu yüzden sana emenet ediyorum zaten. Biggrin

Ekledigin fotograflar çok güzel ellerine saglik.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

(19-12-2010, Saat: 22:29)elisaveta yazdı: Biliyorum canim bu yüzden sana emenet ediyorum zaten. Biggrin

Ekledigin fotograflar çok güzel ellerine saglik.

Begenmene sevindim canim... Opucuk
Emanet konusuna gelince emin ol hiç pisman olmayacaksin... BiggrinBiggrinBiggrin
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Rica etsem beni de ekler misiniz? Simdiden tesekkürler. Smile
Eklenmek isteyenler, ilgileniyorum. Onay
Simdi eger ben çok iyi olmayan ingilizcemle yanlis anlamadiysam bizim Tae yeni bir filme basliyormus... Onay Opucuk Ben de sabirsizlikla bekliyorum... OnaySmile
Uhm Tae Woong'un muhtesem oyunculugunu ve bakislarini ekranda görmeyeli çok oldu, gerçekten özledim!! Fan sayfasina uzun zamandir ugrayamamistim, fotograf ekleyen arkadaslara sonsuz tesekkürler, emeginize saglik, Tae Woong için her seye deger degil mi Smile Onay

Sanirim Uhm Tae Woong'un yeni filminde rol arkadasi Joo Won imis...
Tae Woong evlendi mi
yada sevgilisi var mi?
Ben Doctor Champ'i izledim sonuna kadar Ingilizce altyazili güzeldi ama Devil'i izledikten sonra bu çok yavas, heyecansiz geldi.
Güzeldi ama
(09-02-2011, Saat: 21:05)mircinik yazdı: Tae Woong evlendi mi
yada sevgilisi var mi?
Ben Doctor Champ'i izledim sonuna kadar Ingilizce altyazili güzeldi ama Devil'i izledikten sonra bu çok yavas, heyecansiz geldi.
Güzeldi ama

Tae evli degil... Eskiden sevgilisi vardi ama simdi son durum ne bilmiyorum... Smile

Doctor Champ benim için hayal kirikligiydi... Zaten daha sonra izlemeyi biraktim ben... Aglaelsalla

Ama sana bir dizi önerebilirim...O da Han Ji Min ile oynadigi Resurrection diger adlari Buhwal/ Rebirth olan dizidir... Onay Ben o diziyle Tae'ye hayran kaldim... Opucuk Dizi de pek çok Kore dizisinden çok daha güzel bir dizidir... OnayOnay
Uhm Tae Woong sanirim KBS kanalinda yayinlanacak ya bir dizi ya da programa dahil olmus... Opucuk (Tam anlayamadim hangisi oldugunu... Biggrin ) Açiklamaya göre Tae'nin aranan özelliklere çok uygun bir aday oldugu belirtilmis... OnayOpucuk

Konuyu Okuyanlar: