yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uhm Tae Woong Fan Club / Uhm Tae Woong Sevenler Kulübü
[Resim: yrvert.jpg]
[Resim: urrdgyprtgjhcropvert.jpg]
[Resim: urrdgyprtgjhrcropkvert.jpg]
[Resim: yrphcropvert.jpg]
Sevgili Münzevi resimler için çok tesekkürler.... Smile Hele bir tanesinde Tae agliyor...Kiyamam yazik ya..... Rol geregi bile olsa içim acidi.... :img-cray:Aglama
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Bizim bu Tae galiba yemin etti yeni bir dizide oynamamaya.... :img-hysterical: Eee haklida Muhtesem Kraliçe'de Deokman'dan az çekmedi..... :img-hysterical: Ama bizi de düsünsün canim.... Yeni bir dizide oynasin....Bizde güzel güzel onu izleyelim.... Onay Hatta mümkünse tarihi dizilerde oynasin....Çünkü onlar baya uzun oluyor.....Eee Tae'de kolay kolay yeni bir diziye baslamiyor....Hazir yakalamisken biraz uzun bir dizi olsun da hasret giderelim..... Smile En son bir sineme filmi vardi....Belki de yeni bir diziye basladi benim haberim yok haberi olan arkadaslar lütfen beni de bilgilendirebilir misiniz? Smile

NOT:Bu sözlerim yanlis anlasilmasin sakin....Malum mazimiz oldugundan en ufak sözüm yanlis anlasilabilir.... :img-hysterical: Tae artik benim enistemdir.... Opucuk Kismetse Elisaveta'yla olan dügününe gidecegim...... Opucuk Su an dügünde giyecegim kiyafetleri hazirlamaya basladim bile.... Biggrin
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
[Resim: 10verts.jpg]
[Resim: 17vert.jpg]
[Resim: 22vert.jpg]
[Resim: 37vertd.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi