yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
U-KISS'i Niçin Seviyorsunuz?
yakisikli olduklari için.
çok sirinler ,güzel dans ediyorlar ,sesleride güzel Smile Bu yüzdenn seviyorum Smile
sevdigim için seviyorum
Young Jae...[Resim: iidomgV.pngnull]SS501 ~ T-ara ~ Block B ~ 2NE1 
Eskiden neden sevdigimi bilmiyordum.
Hatta basta Soohyun ve Kibum çok gicik geliyordu. Seop ve Xander tuhaf çocuklardi, Kevin safti gözümde.. Biggrin
Gruptan ilk Dongho'yu taniyip sevmistim, yasimiz tutar felan demistim. Ondan seviyorumdur diyordum ama onlari taniyinca kararim degisti.
Hepsi çok iyi kalpliler, sevimliler.. Tanidikça Xander ve benim, birçok ortak yönümüz oldugunu farkettim. Kibum ve Soohyun sevimli gelmeye basladi. Eli ve Kevin biriciklerim oldu.. Seop ve Dongho kankammis gibi.. Biggrin
Hepsi çok iyi anlasiyorlar ve ben onlarin dagilmalarini hiç istemiyorum..
Sanirim ben onlari kendileri gibi olduklari için, 'onlar' olduklari için seviyorum Smile
Muhtesem sesleri,sevimli üyeleri,danslari,sarkilari.Programlari nese kaynagim.Programlarinda sadece hareketlerinden anlasamda,beni gülmekten öldürüyorlar.Smile
Sarkilari çok iyi oldugu için.Smile

★☆♥BumiEsma♥★☆
[Resim: 1-17.gif]
♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫

Daha yeni bir u-kiss fani olmama rahmen içten dürüst olduklarini düsünüyorum bu yüzdende u-kiss'i seviyorum.
Opucuk
U-Kiss de ondan. Biggrin
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Kim hyung jun'un kardesi oldugu için ilk önce kibum'u tanidim sonra sarkilarini dinledim ve sonra çok sevdim çok tatlilar ve seslerinide begeniyorum Smile Onay
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
ben alexander i görür görmez tutuldum sonra sarkilari videolari beni yiyip bitiriyo o yüzden her zaman her yerde u-kiss

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi