yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TVXQ News / TVXQ Haberleri
TVXQ News / TVXQ Haberleri

TVXQ haberlerini bu başlık altında paylaşacağız.
(05-05-2011, Saat: 9:07)GiSe7enem yazdı:
HoMin Mayis Ayinda Japonca Sarki ‘I Don’t Know’ U Yayinlayacak!

[Resim: 131620x250.jpg]

TVXQ (Yunho and Changmin) 2008′de yayinlanan son albümlerinden sonra Ocak ayinda 5. stüdyo albümü “Why (Keep Your Head Down)” ile büyük bir Kore dönüsü yapti. Albümde üyelerden ikisinin yer almasina ragmen hayranlar gruba devam eden desteklerini gösterdiler. TVXQ 2011′de 100,000 adetlik albüm satisina ulasan ilk grup oldu ve onlari CNBlue ve Big Bang takip etti.

Simdi, görünüyorki bu ikili tanitim faliyetleri için Japonya’ya hareket edecek. Hatta onlar “Why (Keep Your Head Down),” un Japonca single’inida yayinladilar ama promosyonlari az tuttular.

Onlarin resmi Japon sitelerine göre (toho-jp.net), Yunho ve Changmin ismi “I Don’t Know” olan yeni bir sarki yayinlayacak. Sarki mu-mo ve Japon mobil müzik sitesi Rekochoku’da yayinlanacak.

Çeviri: U-Know YunHo @ TVXQTurkey
(05-05-2011, Saat: 9:11)GiSe7enem yazdı:
HoMin - 2011 Yilinin Ilk Yarisinda Albüm Satislarinda Birinci Oldu

[Resim: 201103100000340.jpg]

TVXQ 2011 yilinin ilk çeyregindeki en çok albüm satislari ile taçlandirildi.

28 Nisan’da, Gaon Chart 2011 Ocak ve Mart albüm satislari reklamini yayimladi. Sonuçlar gösteriyorki TVXQ toplamdaki 200,000 lik satisi ile birinci sirada. Gaon’un yöneticisi dediki, “2011 Yilinin ilk yarisinda TVXQ ve Big Bang’in albüm bültenleri ile karsilastik, her iki grupta uzun zamandir endüstriden uzaktaydi.”
Siralama ve albüm kopya sayisi:

1. TVXQ – “Keep Your Head Down” (236,669)
2. Big Bang – “Fourth Mini-album” (139,104)
3. TVXQ – “Keep Your Head Down, Repackaged” (51,354)
4. CNBLUE – “First Step” (44,414)
5. Seungri – “V.V.I.P.” (41,302)
6. Various Artists – “Park Colleen’s Selections” (35,831)
7. Super Junior-M – “Too Perfect” (35,000)
8. Various Artists – “Secret Garden OST Special” (30,278)
9. MBLAQ – “BLAQ Style” (27,702)
10. GD&TOP – “First Official Album” (23,004)

Çeviri: U-Know YunHo @ TVXQTurkey.com
(13-05-2011, Saat: 13:51)dadl_u yazdı: TVXQ to pose with "Pepsi Nex Zero"

TVXQ "Pepsi Nex Zero" ile Poz Verdi

TVXQ ikilisi Changmin ve Yunho Pepsi'nin yeni ürünü "Pepsi Nex Zero"nun modelleri olarak seçildi. "Pepsi Nex Zero" reklam filminin çekimleri tamamlandi. Reklam filmi bu ayin sonunda yayinlanmaya baslayacak.

nilamman

TVXQ duo Changmin and Yunho became endorsement models for new product "Pepsi Nex Zero" of Pepsi. "Pepsi Nex Zero"s commercial film's filming has already complited. The CF will begin airing end of this month.

12.05.2011 - Korea-Fans News Agency

[Resim: 20110512_tvxq_pepsi.jpg]
(15-05-2011, Saat: 10:59)GiSe7enem yazdı:
TVXQ (HOMIN )Üyelerinin Büyük Komplex Itiraflari,

[Resim: 13787.jpg]

Tvxq’dan Yunho yüzünün sol ve sag tarafinin farkli oldugunu itiraf etti.

14 mayis KBS2 kanalinin “Entertainment weekly” programinda Yunho karmasik yüzünü seçti.
Yunho lafini kanitlamak için kameraya her iki tarafiyla poz verdi “sag tarafi kadinsi ise sol tarafi erkeksi” oldugunu belirtti.

Ayrica programda Changmin içinde soru soruldu “saçim için endiseleniyorum diye itiraf etti.O yüzden benim çok fazla saç kompleksim var.”

Kaynak: tvxqturkey
(15-05-2011, Saat: 11:00)GiSe7enem yazdı:
Yunho ‘Uzun-Bebekler’ X-5 Ile Tanisti!

[Resim: 1304651313157236.jpg]

Çaylak grup X-5′in üstün vücutlari TVXQ’yu bile sasirtti.

‘Don’t Put On a Show’ (Gösteri Yapma) sarkisiyla ölçüsüz bir çikis yapan X-5 grubu 1,86cm’yi asan boylariyla övünen ‘Uzun Bebekler’ olarak aniliyor. Onlarin uzun kollarinin ve bacaklarinin vurgulanmasinin yani sira patlayici sahne performanslariyla da izleyenlerin gözünde yerlerini isaretlediler.
Ayin 29′unda KBS2 Music Bank’taki performanslarini tamamladiktan sonra, X-5 ropörtajcilarla bir araya geldi ve dediki, “Bizim için yeni bir seymis gibi hissetmesin çünkü biz sürekli yayin sirketlerimiz gibi seyleri duyuyoruz. Biz sadece bunun yayin sirketi gibi bir sey oldugunu düsündük.”

Üyeler U-Know Yunho ile karsilasmalari hakkinda konusmaya devam etti. X-5 üyeleri U-Know Yunho’nun 1.84cm ve ChoiKang Changmin’in de 1.86cm oldugunu söyledi, “Biz daha uzunuz diye düsünüyordum ama sanirim bir grup bizden daha uzun.”

X-5 üyeleri ekledi, “Biz sansimiz oldugu sürece büyüklerimizi referans alarak çok çalisiyoruz çünkü biz iyi etkimizle onlardan ayrilmak istiyoruz,” ve “TV’de gördügümüz büyüklerimizle tanisiyor olabilmek çok mükemmel bir sey ve tanismayi diliyorum. Biz onlarin havasini hissedebiliriz.”

Çeviri: U-Know YunHo @ TVXQTurkey
(15-05-2011, Saat: 11:00)GiSe7enem yazdı:
Sasirtan Insanlarin “Beklenmeyen Arkadasligi”

[Resim: parksojinyunho.jpg]

Eglence sektöründeki sasirtan insanlarin “Beklenmeyen Arkadasligi”

Eglence sektöründe bir çok “Beklenmeyen Arkadaslik” var, ve bu bir çok temsilciden biri de UKnow YunHo ve Park Soo Jin.

U-Know YunHo ve Park SooJin arasindaki bu arkadasligi samimi bir pozda çekildikleri fotografla gösterdiler. Park SooJin geçtigimiz Ekim ayinda bu fotografi su baslik altinda twitter’ina yükledi, “Bu fotograf ben müzikal ‘Goong’ u izlemeye gittigim zaman çekildi. Biz bu fotografi bekleme odasinda çekildik! Ikimizde yüzümüzün sol tarafinin iyi göründügünü düsündük, ve bu nedenle, resim için yüzümüzü ayni yönde tutmaya karar verdik. Hiç bir sart altinda, Yunho kendi en iyisinde en mükemmel performansini verecek ve bu beni daha çok çalismam için de motive edecek.”

Sonra, Park SooJin buna basladi, “Ben 10 yili askin bir süredir Yunho’yu taniyorum, Seker sahneye ilk çiktigi zaman Yunho Dana’nin repçisiydi. TVXQ hayranlari bizim yakin arkadas oldugumuzu da bilirler.”

Buna ek olarak, Park SooJin Yunho’daki onun görüntüsünü ifade etti, “Etrafimdaki insanlarin hepsinin Yunho’nun ne kadar yakisikli bir adam olduguyla ilgili yorumlari var. Ancak, ben onu gençliginden beri taniyorum ve bu nedenle, ben gerçekten bu sekilde düsünmüyorum. Bizim karakterlerimiz çok benzer, ve bu nedenle, biz bir çok alanda da benzeriz.”

Çeviri: UKnowYunHo@TVXQTurkey
(17-05-2011, Saat: 22:52)dadl_u yazdı: TVXQ’s Yunho praised for Michael Jackson-like ice dancing skills

TVXQ'dan Yunho Michael Jackson Gibi Buz Dansi Yaparak Begeni Kazandi

TVXQ'dan Yunho, çesitli Michael Jackson sarkilari esliginde buz dansindaki ustaligini gösterdi.

Yunho, geçen yil Michael Jackson'i anma konserine katilmisti. ”Kim Yuna’s Kiss & Cry“ da yaptigi paten boyunca becerilerini gösterdi ve ayakta alkislandi.

dadl_u

TVXQ’s Yunho showed off his ice dancing skills to a medley of Michael Jackson songs.

Yunho, who participated in the Michael Jackson tribute concert last year, showed off his figure skating skills during a recent recording of ”Kim Yuna’s Kiss & Cry“, and received a standing ovation.

17.05.2011 - allkpop

[Resim: 20110504kissandcry24.jpg]
(10-06-2011, Saat: 0:38)dadl_u yazdı: TVXQ’s Pepsi Nex Zero CF released!

TVXQ`nun Pepsi Nex Zero reklami yayinlandi!

Yaklasik bir ay önce, TVXQ'nun Pepsi'nin “Nex Zero” ürününü desteklemeye baslayacaklari ve bu ürün için bir reklam filminin bu ayin sonuna dogru çikacagi söylenmisti. Ve reklam sonunda yayinlandi!

nastja

About a month ago, it was announced that TVXQ would begin endorsing Pepsi’s “Nex Zero” and that a CF for the product would be coming out towards the end of the month, and now it’s finally here!

09.06.2011 - allkpop

[Resim: 20110512tvxqpepsi.jpg]

TVXQ - Android Yayımlandı.

[Resim: utORE.jpg]

TVXQ - Android Yayımlandı.
Android, Japonya'da 11 Temmuz'da yayımlanacak. Daha yayımlanmadan önce birçok ülkede en çok sipariş alınanlar arasındadır.

'Android' albümünde "Android" ve "Blink" olmak üzere iki şarkı yer alacak. Albümün 3 farklı versiyonu olacak.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi