yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türkiye ile Güney Kore Saat Farkı
Güney Kore 7 saat ileri diyor bir sitede. Adini yazmayayim.
Kafam karisti, adim gibi emindim 9 saat fark olduguna? Durtuk
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
(03-11-2009, Saat: 21:44)watashi wa ipek yazdı:
(03-11-2009, Saat: 21:38)khjlover yazdı: Kore ile aramizda +7 saat fark var. Benim telefonumda da bir uygulama var ve bölge bölge saatleri gösteriyor. Ben Seoul'e ayarladim, aradaki saat farkini bilsem de sürekli bakiyorum saat kaçmis diye. =)

Canim yalniz birsey diyeyim biz yaz ve kis uygulamasina geçiyoruz bu yüzden koreyle aramizda 6 saat farki olmus oluyor bunu göz önünde bulunduralim.

Yani Koreyle aramizda 6 saat farki var. BiggrinBiggrin

Bende 7 diye biliyordum. Benim telefonum da öyle gösteriyor. Yaz-kis diye düsünmemistim. Biggrin

Tesekkürler.
"Güneş doğup batıp, mevsim değiştiğinde iyileşeceğimi sanmıştım.
Senin yerin derinlerime işlemiş, yaran kapanmıyor"

FT ISLAND - MEMORY
Paylasim çok güzel. Tesekkürler. Onay
6 saat, iyi uykular oppam, sunbaelerim, unnielerim, chingularim. Opucuk Tesekkürler, güzel konu. Onay
Howon'um suanda misil misil uyuyordur... Opucuk
Keske gitsem de yanina uyurken usulcacik öpsem. Smile
Saat orada 02.13. Smile
Hello,Hello you Infinite boy !
Bilgi için tesekkürler. (:
Telefon 7 gösteriyor farki neden acaba?
(07-09-2010, Saat: 0:16)Ja(D)e* yazdı:
(03-11-2009, Saat: 21:44)watashi wa ipek yazdı:
(03-11-2009, Saat: 21:38)khjlover yazdı: Kore ile aramizda +7 saat fark var. Benim telefonumda da bir uygulama var ve bölge bölge saatleri gösteriyor. Ben Seoul'e ayarladim, aradaki saat farkini bilsem de sürekli bakiyorum saat kaçmis diye. =)

Canim yalniz birsey diyeyim biz yaz ve kis uygulamasina geçiyoruz bu yüzden Koreyle aramizda 6 saat farki olmus oluyor bunu göz önünde bulunduralim.

Yani Koreyle aramizda 6 saat farki var. BiggrinBiggrin

Bende 7 diye biliyordum. Benim telefonum da öyle gösteriyor. Yaz-kis diye düsünmemistim. Biggrin

Tesekkürler.

Evet aramizdaki saat farki 6 saat... Bir arkadasimla konusurken saati sormustuk birbirimize. Oradan biliyorum. Biggrin Biggrin

[Resim: yalintugce.gif]
6 saat fark varmis vay be. BiggrinBiggrinBiggrin Konu için tesekkürler ellerinize saglik. Biggrin
---Bilgeliğe üç yoldan ulaşılır. Birincisi düşünmek ki en iyisidir. İkincisi kendini sınırlandırmak ki en kolayıdır. Üçüncüsü tecrübe ki en acısıdır...
=konfücyus=

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi