yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turkey-South Korea Match (2002-World Cup)
Paylasim için tesekkür ederim. Smile
Ne maçti ya... Hop oturup hop kalkmistim. O günü dün gibi hatirlarim. Evet dediginiz gibi dostlugumuz her yerde belli oluyor. Smile
Paylasim için tesekkürler. Iki ülke arasindaki dostluk bir kez daha görülmüstü. Maç sonunda iki ülke oyunculari da kol kola ayrilmislardi stadyumdan. Çok güzel bir dostluk örnegiydi.
Gianna jun fan club
Valla tüylerim diken diken oldu. Korelileri seviyordum, maçta olanlari ögrenince Korelilere olan sevgim çok artti. Smile Tesekkürler konu için. Smile
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Inanilmaz güzel bir maçti. Ben çok fanatik bir futbol sever olarak bu maçi da heyecanla izlemistim. Hakan Sükür'ün golü inanilmazdi. O dakikaya kadar gol atamamisti. Bir atti rekor kirdi. Zaten Hakan Sükür, 'En unutulmaz maçim; Güney Kore maçi' dedi. O zamanlar tabi benim Kore ile hiç alakam yoktu. Simdi olsaydi maça bile giderdim diyormusum. Kore 2010 Dünya Kupasi'na katilacak. Türkiye pek gidemez gibime geliyor. Gidersek eger Kore ile karsilasiriz insallah. Eger böyle bir maç olursa, maçin berabere bitmesini isterim heralde. Ne yapayim çok seviyorum Koreyi. 2010 Dünya Kupasin'da favorim Kore. 2002'de kesin ünlüler de gelmistir maça. Simdiki aklimiz olsa dört gözle seyircilere bakardik. Biggrin
Çok ama çok muhtesemdi ya. Maç çok güzeldi. Onay
Tam bir dostluk maçiydi. Bir takim mutlaka kazanacakti o da biz olduk.
Ama Güney Kore'de çok güzel oynamasti ve 4. olmustu biz de 3.
hilalimm>bi rain< teşekkürler tatlımm <3
Evet Türkiye ve Güney Kore arasindaki Dostlugu bu maç en güzel sekilde göstermis oldu. Dünya Kupasi maçini izlemek amaçli Kore'ye giden Türklerin sayisi çok az olmali, ama Türkiye maçlarinda destekçilerimizin sayisi yüksekti. Çünkü Koreliler Türkiye için tezahüratlarda bulundular. Biggrin
Onlari maglup etmemize ragmen dostça baris için de ayrildik Kore'den.

사랑해 지훈아
Bi Rain Fan Club
Arkadaslar paylasimlariniz için çok tesekkürler. Harika anlatmissiniz. Onay
Yine böyle bir maç yapilsa ne güzel olurdu. Ama Türkiye Dünya Kupasi'na girmedi. Olsun, biz de dostluk maçi yapalim. Onay
Bu maçi izlemeyi çok isterdim. Paylasim için çok tesekkürler.
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
(21-12-2008, Saat: 16:45)TiLsimLi~ߣߣk yazdı: Dostlugun Tam Bir Kaniti!..

Video

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi