yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türk'ün Gözüyle Kore'de Yaşamak
Paylasim için çok sagolun.Biggrin
Süper ya çok begendim resimler harika yaziyi tam okuyamadim daha sonra devam edicem Sarhos
Çok tesekkür ederiz.Okumaktan büyük bir keyif aldim.Smile Gelecek yazilarini da merakla bekliyorum.Onay
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Tesekkürler. Opucuk
Hiç sikilmadan okudum tüm yazilanlari tesekkürler Hülya Abla sanirim yemekler disinda Kore bana çok uygun. Ama bisküvi kek gibi abur cuburlarda bile domuz yagi mi kullaniyorlar? Saskin

Bu süper birsey benimde en büyük hayalim bir gün Kore'ye gitmek.Ama yazdiklarinizi okuduktan sonra iki kere düsünmek gerekiyor.Bende arastirdigimda en çok yemek sikintisi çekerim diye düsünüyordum ki öyleymis zaten. Aç kaldik yani Biggrin
Kore'de yasam belli ki uzun süre zor oluyor.Yabanci insanlar, bilinmeyen bir çevre, yemekler...
Ama yasadikça iyi kötü alisilir diye inaniyorum daha dogrusu umuyorum Biggrin
En çokda kizlarin durumu ilgimi çekti.Kizlara bu kadar tölerans gösterilmesi iyi mi kötü mü bilemedim.Sokak ortasinda bir kizin bir erkegi dövmesi tuhaf.Burda hiç görülmeyen birsey Saskin Yine de diger durumlara bakilirsa iyi gibi Smile
Ben de kisa bir sürede olsa oralara gitmek istiyorum ki insallah olur herkesin dilegi bu Onay Smile
Ayrintili bir sekilde anlatmissiniz.Çok tesekkür ederim Kore ile ilgili daha da çok bilgim oldu Smile

♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬
Anlattiklariniza göre ben Kore ye gitmeye kalksam yanimda Türk yemeklerini fazlasiyla götürürüm çünkü etle sekeri yan yana düsünemiyorum bie ama buda koreye ait bir damak zevki demekki onlarda öyle seviyorOpucuk
Kore ye sadece sevdigim ünlüleri ve oradaki yerleri gezmeye giderim ancakOpucuk
Anlattiklariniz için çok tesekkürlerOpucuk
merhaba belki sormam biraz tuhaf ama esinle nasil tanistin herhangibir yer degil kore yani alisilmisin disinda bir ülke biraz anlatirmisin
Paylastigin seyler çok güzel Hülya abla. Sanirim sana çoook özenecegim Biggrin
Kizlarin üstünlügü konusu çok güzel gerçekten ama tabi kizlarin erkekleri dövme olayi çok fazla Biggrin Kozmatik ürünlerinin ucuz olmasini beklerdim zaten. Gozlukgulmek
Neyse yeni gündelik yasantindan olaylari heyecanla bekliyorum. Opucuk
Çok güzel bir duygu olmali korede yasamak,Opucuk onlarin yasam tarzlarini ,giyinislerini anlamak ayri bir zevk oluyor insallah büyüyünce bende koreye giderim paylasim için çookkkk tesekkürler

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi