yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trt'nin Denizler İmparatoru Tanıtımı
[Resim: 2236.jpg]

Denizlere hükmedenler, dünyayı kontrol ederler...

TRT’nin ilgiyle izlenen ve rating rekorları kıran dizisi “Denizler İmparatoru” yeniden izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Bir Güney Kore yapımı olan dizinin orijinal adı Deniz Tanrısı manasına gelen Haeshin. Aşkın, sıradan insanları nasıl güçlü yapacağını ve kaderin nasıl değişebileceğini gösteren dizi, 840'larda yaşayan ve Doğu Asya ticaretinin kontrolünü elinde tutan tüccar Jang Bo go'nun hayatının anlatıyor. Kölelikten kurtulduktan sonra, gemiler inşa ederek Çin, Japonya ile Kore arasında ticaret yolları kuran Jang Bo go'nun yaşamından görkemli kesitler sunan dizi aşk, onur ve kahramanlık üzerine yapılmış tarihi bir drama. Yönetmenliğini Jeon Jin-ok ve Gang II-soo’nun yaptığı dizide, Choi Su-Jong, Song II-guk ve Chai Si-ra rol alıyor.

Trt Sitesindeki orjinal tanıtım
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
bilgi için tesekkürler
Bilgi ve paylasim için tesekkürlerBiggrin
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
bugün çok moralim bozuktu ve nerdeyse herseyi aglamak için bahane ettim kendime...bu haber de bunlardan biri..dizinin yayinlanacagini ögrenmek bile aglatti beni..çok sükür çok mutlu oldum..videolarini indirmistim ama bir türlü izlemeye firsatim olmamisti:img-cray: simdi trt den izlerim..oh ya..bugünün tek güzel haberi tesekkürler..
Bu dizi için söyleyecegim tek sey: "Ve efsane geri döndü!" :atkilinc:
Denizler imparatorunu izlemeyen ve bunun ezikligini/acisini yasayan birisi olarak Biggrin çok sevindim :atkilinc: TRT'ye yine çok tesekkürler :atkilinc:
Önceden hiç izlememistim. Çok mutlu oldum. Muhakkak güzel bir dizi olsa gerekSmile
bu habere çok saevindim yaa bu diziyi izleyememistin çok güzel oldu simdi yayinlanmasi
Song Ji Hyo Han Ji Min
Park Soo Ae Lee Yo Won
Jumong Denizler İmparatoru
Saraydaki Mücevher Muhteşem Kraliçe
herkes çok beyendigini söylemisti saati uygun olursa tüm bölümlerini kaçirmadan izleyecegim.
l sorry l love you
full house
song hye kyooo
han ji min
lm soo jung

bu dizinin yayinlanmasini çok istiyodum iyi oldu artik pazartesi günü baslicak Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi