yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Triple S 6th Anniversary Celebration Messages / Triple S 6.Yıldönümü K. Mesajları
Triple S 6. Yıldönümü Kutlama Mesajları

[Resim: tumblrlnzeyclb5b1qljf22.jpg]

Merhaba arkadaşlar bu konuda tüm Triple S'lerin doğum gününü kutlayacağız. Kalp

Triple S'i en iyi tanıyanlar olarak biz Triple S'lerin SS501 için ne ifade ettiğinden başlayalım önce....

Hyun Joong: Onları ailem gibi görüyorum. Onlardan nefret edemezsin ve asla ayrı kalamazsın. Triple S bizi korumakla görevli değil, biz SS501 Triple S´i korumakla görevliyiz.

Kyu Jong: Sonsuza dek.. Çünkü hayranlarımız sonsuza dek yanımızda kalacaklar.

Hyung Joon: Hayranlarımız bezelyeler. Gerçekten çok içtenler/sıcaklar.

Young Saeng: Triple S gölgemiz gibi. Nereye gidersek gidelim onlar her zaman bizimle. Bizi onlardan ayıramazsınız.

Jung Min: Biz yıldızlarız ve siz Triple S güneşsiniz. Siz ışığı yansıtıp parlamamızı sağlıyorsunuz. Bu yüzden siz bizim gücümüzün kaynağısınız.

[Resim: 38001010150332033702325.jpg]

5'inin birlikte olduğu son konser olan Newton X'te Triple S'leri hem ağlattılar hem güldürdüler hemde her zaman ayrılmaz bir bütün olduklarını bu sözlerle bize gösterdiler...

[Resim: 23888849.png]

Hyun Joong: Bizi her zaman desteklediğiniz için teşekkür ederim. Bu hep söylediğimiz bir şey ama sizi seviyorum. Hayranlarımız, biz SS501 ne yaparsak yapalım lütfen bize inanın. Lütfen bizi her zaman destekleyin. Lütfen endişelenmeyin. Demek istediğim.. Lütfen biz SS501´e inanın/güvenin.

Young Saeng: Hepinizi seviyorum. Her zaman minnettarım. Lütfen bize güvenmeye devam edin. Teşekkür ederim, hepinizi seviyorum.

Hyung Joon: Bizi bağrına basan ve bizimle ilgilenen tüm hayranlara teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Duygularımızı yalnızca bu sözlerle ifade edebildiğimiz için üzgünüz. Belki biraz daha fazla zamana ihtiyacimiz olacak ama çok daha iyi bir 2. Albüm ile karşınıza çıkacağız. Bu yüzden lütfen bizi bekleyin.

Jung Min: Sizlerin biz, SS501´i her zaman sadece düşünmeniz yeterli. Mükemmel olmamamıza rağmen beşimiz her zaman çok yogun çalışıyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz. Sizler desteklerinizi böyle erkeklere veriyorsunuz. Sizler bizden çok sevgi aldığınızı düşünüyorsunuz ama ben her zaman hayranlarımızın bizlere çok daha fazlasını verdiğini düşündüm. Böyle düşününce aramızdaki ilişki sevgili ilişkisine benziyor. İki tek taraflı aşk gibi.. Ya da kalp ağrısı mı demeliyim?

Kyu Jong: Beş sene ne çok uzun ne çok kısa bir zaman. Önümüzde çok daha uzun bir zaman bizi bekliyor, hayranlarımız ile hatıralar oluşturarak ve yaşayarak. Şu an bizi çok destekleyen hayranlarımızın olmasına ve sizlerin belkide sonsuza dek yanımızda kalacak olmanıza rağmen birgün evleneceksiniz ve hayran sayısı azalacak. Ama bizi destekleyen ve bağrına basanlar için.. Şarkı söylemeye devam edeceğim.

Bizim için Green Peas adlı bir şarkı yazdilar... (Altyazılı dinlemek için tıklayın!!)

[Resim: tumblrlfwlrmk4p11qcandh.jpg]

Triple S ve SS501 arasından anlatılmaz ve sonsuz bir AŞK vardır. SS501 üyeleri kendi ellerinde olmadan olan bir şey için bile suçluluk duyup hayranlarında af diyorlar. Her zaman bir işi iyide yapsalar hayranlari için daha iyisini yapamadıkları onlardan özür dileyip daha iyisini yapmaları gerektiği düşünüyorlar.

[Resim: tumblrlgwpz22sla1qc8kkq.jpg]

[Resim: tumblrljez0qp1d11qh0aqz.png]

[Resim: tumblrlgo7cg9hva1qzdmcv.jpg]

Triple S SS501'in 6. üyesidir. Mini Konser'de SS501 ve Triple S'in düeti. . . Kalp

Dream Concert 2010'da Triple S & SS501...

Dream Concert 2010'da Triple S SS501'i uzun aradan sonra yeniden sahnede görebilmişti. Çok aksilikler olmuştu Hyun Joong bir kaza geçirmis, albüm ertelenmisti... Hyun Joong'un ağrıları yüzünden konserde sadece slow şarkı söyleyebileceklerdi. Triple S o konseri doldurmuştu hatta her Fan Club'e verilen belirli yer onlara yetmeyince fazladan yer açılmıştı onlara. Üyeler hem mahçup hem üzgün o desteği görünce çok duygulandıkları belli oluyordu. Hyun özür dilemeye başlayınca hayranlar "Sorun değil" diye bağırdılar işte o zaman Hyun'un gözleri doldu, sustu... SS501 şarkılarını bitirince hayranlar enerjilerini kaybetti çoğu ağlıyordu. Sonra bir personel karton kaldırdı üstünde "Beşide ağladı" yazıyordu. Bir süre sonra başka bir personel gelip karton kaldırdı bu sefer üzerinde yazan "Üzgünler, bu yüzden ağladılar"dı.

INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

Güncellenecek.
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Iyiki SS501 ile tanistim, iyiki bir TripleS'm ve bir TripleS olmaktan gurur duyuyorum. Dogum günümüz kutlu olsun bezelyeler. ^^ Umarim seneye yasimizi kutlarken 5 prensimizde beraber olur ve beraber kutlariz. Opucuk

[Resim: 1qvizjh.gif]
Bizler, hiç tereddüt etmeden
ölüm bizi ayırana dek birbirimizi sevmeye
söz veriyorsak bunun adı aşktır

6 yil... Biz sizlerle daha nice birlikte 6 yillari kutlayacagiz. Inanmak basarmanin yarisidir bizler de inancimizi hiç kaybetmeyip sizi birlikte tekrar görecegimiz günleri bekliyecegiz. Opucuk
[Resim: catspy.jpg]

Bu insanlari öyle çok seviyorum ki, her birini ayri ayri. Öyle güzel insanlar ki, anlatilmaz yasanir dediklerimizden SS501 ve Triple S anlatilmaz yasanir.
Triple S olmaktan SS501 tanimaktan çok mutluyum. Her zaman arkanizdayim nerede oldugunuz önemli degil, kalplerimiz biz olduktan sonra, biz hep bir arada olduktan sonra, biz bir birimizi sevdikten sonra yer önemli degil. Ve bizler sizin tekrardan bir araya geldiginiz günleri tekrardan görecegiz.(:
Sizleri seviyorum canlarim... Heart Iyiki dogduk, Iyiki varsiniz. Dogum günümüz kutlu olsun bezelye canlar... Opucuk

Feraycigim baslangiç çok güzel olmus ellerine saglik. (: Bu sözleri okumak hele o son video bitirdi beni. Ögrendigim izledigim ilk ana gittim yine içime oturdu. Allah'im bu harika olan 5 prensimizi tüm kötülüklerden, kazadan beladan korusun.
"TripleS" Green Peas <3
[Resim: f2lEY.gif]

♥ We will be together forever. SS501 ♥

TripleS olmak yesile asik olmak, aldigin her seyde yesil rengi aramak, önündeki onlarca renkten yesili bulup "Aaa bu Double S yesili, bunu almaliyim." demektir.

TripleS olmak su içtigin bardakta, her yudumda SS501'in fotograflarini görüp gülümsemektir.

TripleS olmak "SS501 dagildi mi?" sorusunu duyunca derin bir nefes alip, bir ton açiklamaya kendini hazirlarken sinirlenmemeye çalismaktir. Biggrin

TripleS olmak yardimsever olmaktir.

TripleS olmak SS501'in her bir üyesi dünyanin dört bir yanina dagilmis olsa bile döneceklerine inanip onlari beklemektir.

TripleS olmak, yesil bir sabir tasi olmaktir belki de. ^^

TripleS sakindir, barisçildir. Içinde kötülük yoktur, saygilidir.

TripleS neden böyledir? Çünkü SS501 böyledir. TripleS, SS501'in yansimasidir. O yüzden bir TripleS'in sözlerinde yapmaciklik bulamazsiniz. Çünkü SS501 hiçbir zaman yapmacik olmamistir.

Bu kadar saygili, seviyeli, sabirli ve sevgi dolu bir hayran kulübünde olmaktan gurur duyuyorum!

Iyi ki varsiniz bezelyeler...

Iyi ki varsin SS501...

Hayat ne garip değil mi Hyun Joong, vapurlar falan...

[Resim: 1AF9.jpg]

Love Like This <3

SS501
6 yil, dile kolay...
Bütün güzelikleri hak eden gruplardan biri!.. Heart
Nice, nice, nice yillara... Opucuk
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Simdi ne desem, ne anlatsam bos. Hissettigim seyleri tarif edemem çünkü, kelimeler yetmez. TripleS olmak... Yeni bir hayatin baslangici gibi. SS501'i tanimak, her zaman onlarin yaninda olmak, onlarin bize verdigi degeri görmek. Tek ruh, tek yürek olmak. Bu ayricaligi tatmak gerçekten çok mutluluk verici. Ne olursa olsun, ne yasanirsa yasansin TripleS ve SS501 hep bir olacak. Nasil, nerede, ne sekilde oldugunun hiçbir önemi yok. Önemli olan, bu sevgi.
TripleS'lerin 6. yili kutlu olsun. Kocaman, sicacik, sevgi dolu bir aileyiz biz. Bundan güzel ne olabilir ki? Kalp Yesil bezelyeler, TripleS'ler, güzeller. Biggrin Daha birlikte geçirecegimiz nice mutlu yillara. Opucuk
Bir SS501 aşkı vardır ki, diğerlerine benzemez. ❤

Bir Delinin Hayal Dünyası
SS501 ve TripleS herkesin bildigi gibi ayrilmaz bir bütün gibi.
Onlar için biz ne kadar önemliysek bizler için onlarda o kadar önemliler.
Bunu ancak TripleS olanlar anlar.
Bu mükemmel 5 insan hayatima girdigi günden beri çok sey degisti, hala da degisiyor.
Artik yesil rengine daha ayri bir önem veriyorum mesela. Biggrin
Bezelye yemegi oldugunda onlarin bize bezelye güzelleri demesini hatirlamak ve o yemegi yemege kiyamamak...
Gerçekten onlar hayatimda çok farkli bir yerdeler. Onlari tanimak hayata yeniden baslamak gibi...
Onlarla sevinip, onlarla üzülmek...
Haber alamadiginda endiselenmek...
Bir araya gelmelerini sabirla, ümitle beklemek...
Iste TripleS olmak budur!
Meleklerimin bezelye prensesi olmaktan onur duyuyorum. TripleS olmaktan gurur duyuyorum.
Sizi seviyorum hayatimin hiç sönmeyecek 5 yildizi. Kalp

TripleS olmamizin 6. yili kutlu ve mutlu olsun. Nice SS501'li senelere. <3<3<3
SS501 + TripleS = Mutluluk. Kalp Kalp Kalp

♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬
Ben bir yildiz olmak istiyorum
Bu dünya üzerinde her yerde
Ne zaman olursa olsun
herkez için parlaklik istiyorum
24 / 7 Pazartesi Pazar gece
Bizimle birlikte, herkez mutlu olacaktir

Her zaman parlak yildiz gibi
Birlikte oldugu tüm süre içinde
Daha parlak parlayacaktir
Sonsuza kadar
Degerli yesil yildiz
Askim

Ben bir yildiz olmak istiyorum
Bu dünya üzerinde her yerde
Ne zaman olursa olsun

Gökyüzü ne kadar yüksekte olursa olsun nerede
Ne zaman olursa olsun

Bizimle birlikte mutlu olacak.

6.Yilimiz kutlu olsun. Smile Darisi 60.Yilin basina. Biggrin
VIXX is BACK

İmzanız 400*103 kuralına uymadığı için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi