yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Traditions / Gelenekler
Paylasim için tesekkürler...
Gerçekten çok önemli bilgiler, tesekkürler Özlem abla'cigim. Smile
Bir ülkenin gelenekleri o üllkenin ne kadar köklü oldugunun bir göstergesidir. Çünkü gelenekler ne kadar çesitli ve eskiyse o ülkenin kültürel açidan zengin oldugunun göstergesidir... Smile Güzel bir paylasim tesekkürler.
Paylasim için sag ol. ;)
Bu güzel bilgiler için tesekkürler.
Güzel paylasim olmus sag ol. Aslinda onlarinda bir bakimi Türk geleneklerine yakin bir gelenekleri var nede olsa koskoca bir Osmanli Devleti ve oguzlar soyumuz var degil mi? Sag ol!... Smile

Aslinda cidden bazi gelenekleri Türklere benziyor. Fakat su yatak yorgan kismi hiç bize uymuyor çünkü ben yerde ince hasirda yatsam ertesi gün heykel durumunda kalirim. Her yerim tutulur. Smile Ama bu bilgileri ögrendigimiz iyi oldu eger Kore'ye gidersek isimize yarar. Ama artik öyle tek katli evlerde falan oturmuyorlarmis. Bildigimiz apartmanlarda oturuyolarmis. Çünkü artik yer kalmamis. Yani benim Seoul'deki Koreli arkadasim dedi. Ama gerçekten güzel gelenekler var.
Tesekkür ederim bilgiler için. Smile
Korelilerin gelenekleri bence çok farkli bizden özelliklede inanislari. Ve bizden farkli oldugu içinde büyük sempati duyuyorum.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: daejanggeumbc1ns5oz43qwpr5.gif]
..___Kendi varlığını bile gayesine adayabilen insan iradesine karşı hiçbir şey direnemez__..
Gerçekten ilginç, Kore zaten bu yüzden ilgimi çekiyor sag ol. Biggrin
İmzanı 400x103 pikseli aştığı için silinmiştir.
TABİ Kİ DE BİR SS501 FANIYIM
YOU'RE BEAUTİFUL
BİGBANG
JOO Jİ HOON
SHINee[img]
Bİ RAİN
BOF

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi