yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trabzon Bulusmasi (2) Ve Bulusma Fotograflari
(30-04-2010, Saat: 22:06)SU PERISI yazdı: O güzel yorumlariniz için tesekkürler arkadaslar..Smile

(30-04-2010, Saat: 17:39)eda-nur yazdı: Kizlar yaza da hazirlayin bir bulusma. Uzungöl'e gidelimAbaza

Ve Edanur'cum merak etme canim sen gel yeter ki Uzungöl,Sümela her yere gideriz..Biggrin

Canim insallah. Bu vesileyle de sitedekiler memleketimizin ne kadar güzel oldugunu görür kiskanirlar Abaza
(05-05-2010, Saat: 0:16)eda-nur yazdı:
(30-04-2010, Saat: 22:06)SU PERISI yazdı: O güzel yorumlariniz için tesekkürler arkadaslar..Smile

(30-04-2010, Saat: 17:39)eda-nur yazdı: Kizlar yaza da hazirlayin bir bulusma. Uzungöl'e gidelimAbaza

Ve Edanur'cum merak etme canim sen gel yeter ki Uzungöl,Sümela her yere gideriz..Biggrin

Canim insallah. Bu vesileyle de sitedekiler memleketimizin ne kadar güzel oldugunu görür kiskanirlar Abaza

Insallah canim evet hem tanitimini yapmis oluruz..Biggrin memleketimizin..Smile
gerçekten çok güzel olur... ilk iki bulusmaya gelme firsatim olmadi insallah buna olur hele uzungöl süper olur... Onay
TURKISH ELF
Yazin olsun ya Aglaelsalla
Bana her yer Trabzon ama yinede Trabzon da olmak paha biçilemez Smile
Bende trabzonluyum.Yazin yapilirsa kardesimle birlikte gelmek isterim.Çünkü Izmit te yasiyorum.:muzikgurubu:
Merak etmeyin arkadaslar yazin her ilimizde bulusmalar olacagi gibi Trabzon'da da olacak..Smile Yazi bende iple çekiyorum bulusmalar yüzünden..Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi