yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trabzon Bulusmasi (2) Ve Bulusma Fotograflari
(11-04-2010, Saat: 3:37)raybak yazdı: Double S ambleminiz eksik kalsin:img-bee:

Iste benim Trabzonum be!Bir sehir ancak bu kadar güzel olur Super

Mervecik canim..Biggrin bu kadar üzülme ya..bak söz Samsun'a geldim mi orda da hep beraber eglenceli bir gün yasayacagiz emin ol... insallah..Biggrin
Ha bu arada Double S'nin olmadigini kim dedi..Biggrin sona sakliyorum onu canim..Biggrin
(11-04-2010, Saat: 3:41)SU PERISI yazdı:
(11-04-2010, Saat: 3:37)raybak yazdı: Double S ambleminiz eksik kalsin:img-bee:

Iste benim Trabzonum be!Bir sehir ancak bu kadar güzel olur Super

Mervecik canim..Biggrin bu kadar üzülme ya..bak söz Samsun'a geldim mi orda da hep beraber eglenceli bir gün yasayacagiz emin ol... insallah..Biggrin
Ha bu arada Double S'nin olmadigini kim dedi..Biggrin sona sakliyorum onu canim..Biggrin

Tamam ozamanBiggrin Ama o SS501'in yaptigi hareket degilmi ya!
arkadaslar güzel bir gün geçirmissiniz Onay fotgraflarda çok güzel ayrica trabzon un güzelliklerini gösterdiginiz için tesekkürler
ben de geldim ama ikinci katta sizi bulamayinca geri döndümAglaelsalla
Kim Jeong Hoon Fan Kulübü

Kim Nam Gil (Bidam) Fan Club / Kim Nam Gil (Bidam) Sevenler Kulübü
(11-04-2010, Saat: 12:16)_mab_nurdan_ yazdı: arkadaslar güzel bir gün geçirmissiniz Onay fotgraflarda çok güzel ayrica trabzon un güzelliklerini gösterdiginiz için tesekkürler

çok üzüldüm simdi yaa...ama sonra yine bulusuruz canim...Smile
böyle güzel bir bulusma ayarladigi için su prensesime çok tesekkür ediyorum...Smile ayrica Melike Rana,Fatmanur, Vildan,Havva,Kevser canlarim ya yüzleri gibi yürekleride candan insanlar...Smile diger üçü zaten benim degerlilerim kardeslerim...Biggrin
(11-04-2010, Saat: 12:35)ALEMDAR yazdı:
(11-04-2010, Saat: 12:16)_mab_nurdan_ yazdı: arkadaslar güzel bir gün geçirmissiniz Onay fotgraflarda çok güzel ayrica trabzon un güzelliklerini gösterdiginiz için tesekkürler

çok üzüldüm simdi yaa...ama sonra yine bulusuruz canim...
böyle güzel bir bulusma ayarladigi için su prensesime çok tesekkür ediyorum...ayrica Melike Rana,Fatmanur, Vildan,Havva,Kevser canlarim ya yüzleri gibi yürekleride candan insanlar...Smile diger üçü zaten benim degerlilerim kardeslerim...Biggrin

Ya ben çok üzüldüm ama ben çok bekledim 2. katta gelenler olur diye ama göremedim demek tabi tanismayinca:img-cray: ve fotograflari begenmene çok sevindim amacimiz biraz da Trabzonumuzun tanitimini yapmakti..Biggrin insalah bir daha ki bulusmalarda daha güzel bir organizasyonla daha eglenceli günler geçirirsiniz ve bende aranizda olabirim insallah..Smile

Ve ablacim o güzel yorumun için çok çok tesekkürler.Opucuk siz ve gelen arkadaslar olmasaydi hiç bir anlami olmayacakti..Asil ben geldiginiz için nasil tesekkür etsem az... Gel seni Samsun'a götüreyim abla..Biggrin Insallah daha da güzel bulusmalar yasayacaksiniz ablacim..Smile
Bak ben dedim ama;bu kendine birini bulacak diye.O kim o!:img-bee:

Hürrem'mis;Kanûnî'ymis Hiçte yakismamis,,,Bana daha çok yakisirdiDodgy
Çok komik ve eglenceliydi
SS501
F.T.ISLAND
BİGBANG
JYJ
Çok güzel resimler, bayildim..Süper çikmissiniz yine..çok güzelsiniz hepiniz ya canlarim benim..Smile Hele kiyafetler çok yakismis..masallah diyeyim de nazar degmesin..Smile Melike'm yine balli balli gülmüs her resimde.. Smile Fatmanur mavi seni çok açmis yahu..ne sik durmussun öyle..Eminim süper bir gün geçirmissinizdir..Bu zaten resimlerden belli oluyor.. Gelmeyi çok istedim fakat bu kez sans benden yana degildi..Çok istememe ragmen gelemedim..Sizinle olmak isterdim..Hep böyle güzel bulusmalar olur insallahSmile Smile

DİKKAT! SS501 MANYAKLARI ÜYESİDİR..

"HAYALLER GİDECEĞİMİZ ADRESLERDİR.ADRESİ OLMAYAN GİDECEĞİ YERİ BİLEMEZ."

Kokoro'm Lee Hee Hee(M)
Kuğum İleri
Unnim papillon_gong
Biriciğim mihenktasi

muhtesemsiniz
(11-04-2010, Saat: 13:59)raybak yazdı: Bak ben dedim ama;bu kendine birini bulacak diye.O kim o!:img-bee:

Hürrem'mis;Kanûnî'ymis Hiçte yakismamis,,,Bana daha çok yakisirdiDodgy

Mervecik birde diyorsun ki kiskanç degilim..Dodgy hem ordaki Hürrem ve Kanuni ben degilim:img-bee: nasil beni tanimazsin...Dodgy ben senden baskasina bakarmiyim..ha..nasil benden süphe edersin..:img-bee:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi