yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trabzon Bulusmasi (2) Ve Bulusma Fotograflari
Evet Trabzon'lular bulustunuz mu? Kimse birsey dememisSmile Resimleri bekliyoruzSmile
Ay ben de Trabzonluyum ama hiç gitmedigimiz için toplantilara da katilamiyorum Aglaelsalla
Bakiyorumda sizde iyice kaynasmissiniz Biggrin
Süper görünüyor yha bende istiyorum Biggrin
Insallah burada da toplanti olur :atkilinc:
Tesekkürler..Kusura bakmayin gelemedim denemem vardi..Ama inanin saat birden sonra aklim hep Trabzondaydi Aglaelsalla
my angel, my girl, my sunshine 
[Resim: 0iMPVWt.png]
[Resim: DyRG0o.gif]
Anlasilan güzel bir gün geçirmissiniz ..Darisi basimiza ..:d
[Resim: 95267245.jpg]
fatmanur baci süpersin ya çok güzelmissin haberimiz yok,diger meleklerimiz de öle çok zevkli geçmisdir umarim hayirlisi diger bulusmalara^^
♥ What's up? We are 2NE1!! ♥ Turkish BlackJack ♥ Turkish V.I.P. ♥
Iyi olmus bulusmaniz..
Çok güzel resimler. Alkis
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Resimleriniz çok güzel çikmis eglenceli bir gün geçirmenize sevindim Smile
Resimler çok güzel,iyi bir gün geçirmis olmaniz sevindirici. Smile
HAYAT? deseler vereceğim CEVAP

Unutma kaderini sen değiştirebilirsin.

Arkadaslar forumdan olmayan insanlarin yüzlerini neden bulandirarak yayinlamiyorsunuz ki resimleri? Onlara sormadan böyle binlerce üyesi olan bir forumda onlarin yüzlerini yayinlamaya ne hakkiniz var? Siz size ayni seyin yapilmasini ister miydiniz? Biraz dikkat edin lütfen. Biliyorum millet olarak bu tarz seylere pek aliskin degiliz ama alismamiz gerekiyor. Her ne bulusma resimlerine baksam ayni manzara. Smile
(11-04-2010, Saat: 0:09)Ho Min yazdı: Arkadaslar forumdan olmayan insanlarin yüzlerini neden bulandirarak yayinlamiyorsunuz ki resimleri? Onlara sormadan böyle binlerce üyesi olan bir forumda onlarin yüzlerini yayinlamaya ne hakkiniz var? Siz size ayni seyin yapilmasini ister miydiniz? Biraz dikkat edin lütfen. Biliyorum millet olarak bu tarz seylere pek aliskin degiliz ama alismamiz gerekiyor. Her ne bulusma resimlerine baksam ayni manzara. Smile

Af edersin Hilal fark edemedim düzeltirim sorunlu resimleri...ama o kadar göze çarpan bir kisi yok gibi resimlerde...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi