yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Titi Mp3 Player / Titi Mp3 Çalar
Icon_arrow 
Titi Mp3 Player

Kore'ye ait bu yedi şeker renkteki (haftanın her günü için bir renk) küçük tatlı klipsli MP3 çalarların dünyanın her yerinden kızların başını döndüreceği süphesiz...
Floral Mobile tarafından üretilen mini Titi MP3 Player, Apple firmasinin ürünü olan iPod Shuffle gibi görünmekle beraber basit kullanımlı ara yüzü ile kullanım kolaylığına sahiptir.
Herbir Mp3 Player sadece 10 gram ağırlığında olup, ölçüleri 1.18¨ x 1.69¨ x 0.35¨dir, aslında Apple'in Shuffle modelleri ile hemen hemen aynı boyuttadır ama ağırlığı en az %30 daha azdır.
Her Mp3 kendi renkleriyle eşlenmiş bir çift kulaklık içerir.
Şu anda sadece Kore'de mevcut olan 1GB Titi medya oynatıcıları 39.000 Won'a (yaklaşık 50 TL) satılmaktadır.

Çeviri: bin_pisman, kimyon

English

These cute little clip-on MP3 players from Korea come in a seven candy-like colors (one for each day of the week) sure to appeal to teenage girls around the globe.
The minuscule Titi MP3 Player by Floral Mobile definitely has its sights set on Apple’s iPod Shuffle, offering a simple control interface and no display. Each tiny player weighs in at just 10 grams, and measures about 1.18″ x 1.69″ x 0.35″, virtually the same size as the current Shuffle models and weighing about 30% less. Each player includes a color-matched set of ear buds.
Currently only available in Korea, a 1GB Titi media player retails for 39,000 KRW (about $41 USD).

Source
Ay çok güzeller ya. Benimkinin modasi geçti, paylasim için sag ol...

Angel  Buralar hep dutluktu...
Ay süperler bende de var ama biraz büyük.
~~
[Resim: 77603138.png]
Çok güzeller..
Benim Mp3'üm de buna benziyor. Tek kötü yönü ekran yok.
Ay çok seker bunlar ben de istiyorum kanki... Renkleri falan çok hos bence, ellerine saglik. Smile
Bende 4 tane var ama hiç birini kullanmiyorum. Biggrin Bu arada çok güzel paylasim. Emegine saglik. Smile

Çok sekerler ya. Keske Türkiye'ye de gelse. Smile
KİM JEONG HOON FAN CLUP
Bİ-RAİN FAN CLUP
YOON EUN HYE FAN CLUP
SO Jİ SUB FAN CLUP
I AM SORRY I LOVE YOU FAN CLUP
DÜŞLERİMİN PRENSİ FAN CLUP
COFFEE PRİNCE FAN CLUP
FULL HOUSE FAN CLUP
A LOVE TO KİLL FAN CLUP
MY GİRL FAN CLUP

Çok tatlilar. Smile Paylasim için tesekkürler. Smile
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Ay çok begendim çok sirinler üstelik küçücük...Smile Paylasim için tesekkürler...
İmza eni en fazla 400 olmalı.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi