Paylasimlariniz için tesekkürler emeginize saglik...

Konuyu Oyla:
Time Between Dog and Wolf / 개와 늑대의 시간 (2007)
|
Merhabalar!... Konu için çok tesekkürler!... Ben bu diziyi izledim. Hemde bir çok kere... Çok sevdim...Hiç sikilmadim... Aksine her izledigimde sanki ilk kez izliyormusum gibi geliyordu. Tekrar tekrar izlemek istiyordum. Hala da öyle... Ben Jun Kii'yi bu diziyle daha çok sevdim....
Bu diziden bir kaç resim de ben ekleyeyim bari!.... ![]() ![]() ![]()
03-08-2009, Saat: 23:40
(Son Düzenleme: 19-09-2009, Saat: 1:50, Düzenleyen: Han Min Mi.)
Türkçe altyazili izleyebilecegimiz bir yer var mi? Bilen arkadaslar lütfen özel mesaj atsin. Güzel bir diziye benziyor. Hikayeside güzel Lee Jun Ki de var baska ne isteyeyim.
Gianna jun fan club
(04-08-2009, Saat: 0:23)sujini yazdı: Türkçe altyazili izleyebilecegimiz bir yer var mi? Bilen arkadaslar lütfen özel mesaj atsin. Güzel bir diziye benziyor. Hikayeside güzel Lee Jun Ki de var baska ne isteyeyim. http://www.korea-fans.com/forum/time-bet...22525.html Bu linkte hem Türkçe hem Ingilizce altyazili videolar var. ![]() (04-08-2009, Saat: 9:07)ceyankbyz yazdı:(04-08-2009, Saat: 0:23)sujini yazdı: Türkçe altyazili izleyebilecegimiz bir yer var mi? Bilen arkadaslar lütfen özel mesaj atsin. Güzel bir diziye benziyor. Hikayeside güzel Lee Jun Ki de var baska ne isteyeyim. Izlemeye basladim 2. bölümdeyim. Konusu çok güzel olaylar biraz karisik; ama Lee Jun Ki oppa her zaman ki gibi süper. Kardesiyle aralari bozulacaga benziyor. Bakalim ilerki bölümlerde neler olacak güzel hareketli bir dizi daha 2 bölüm izlememe ragmen çok begendim herkese izlemesini tavsiye ederim. Daha bu arada ceyankbyz çok tesekkürler yardimin için.
Gianna jun fan club
(04-08-2009, Saat: 16:32)sujini yazdı: Izlemeye basladim 2. bölümdeyim. Konusu çok güzel olaylar biraz karisik; ama Lee Jun Ki oppa her zaman ki gibi süper. Kardesiyle aralari bozulacaga benziyor. Bakalim ilerki bölümlerde neler olacak güzel hareketli bir dizi daha 2 bölüm izlememe ragmen çok begendim herkese izlemesini tavsiye ederim. Daha bu arada ceyankbyz çok tesekkürler yardimin için. Rica ederim. ![]() ![]() (04-08-2009, Saat: 19:11)ceyankbyz yazdı:(04-08-2009, Saat: 16:32)sujini yazdı: Izlemeye basladim 2. bölümdeyim. Konusu çok güzel olaylar biraz karisik; ama Lee Jun Ki oppa her zaman ki gibi süper. Kardesiyle aralari bozulacaga benziyor. Bakalim ilerki bölümlerde neler olacak güzel hareketli bir dizi daha 2 bölüm izlememe ragmen çok begendim herkese izlemesini tavsiye ederim. Daha bu arada ceyankbyz çok tesekkürler yardimin için. Neden izlemeye korkuyosun yoksa dizinin sonu kötü mü bitiyor?
Gianna jun fan club
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi