yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Time /시간 (2006)
Pelin sagol bizle paylastigin için fikirlerini..Biggrin Uzun bir özet olmus ama hiç sikayetçi degilim ben... Çok iyi olmus hatta... Çok sagol...
Hakkınızı helal edin. ~
Ya cidden çok güzeldi, ortalarda yakaladim ama güzeldi yani tesekkürler.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Adamin sürekli gittigi kafe, sevgilisiyle hep gittikleri ve güzel anilari oldugu bir kafe. O yüzden hep oraya gidiyor, bir umut onu orada görürüm diye... Garson kiz adama verdigi kagitta üst üste okunmayacak bir sekilde, seni seviyorum yaziyor... Adam ona 5 ay sonra burda bekle diyor ve kiz adami arayisa geçiyor, bunun için de sunu kullaniyor; çocukla kizin elleri tuttuklari zaman birbirine tam oturuyor yani arada hiç bosluk filan kalmiyor bu yüzdende kiz karsisina çikan bütün erkeklerin ellerini tutuyor ve sonunda bir tanesininki tutuyor zaten o adamda fotograf sütüdyosunda kizin resimlerinin oldugu adam... Adam isigi kapattip açtikça kizla arasindaki mesafe azaliyor kiz her seferinde biraz daha sasiriyordu. Biggrin En sonunda da kizda sevgilisinin o adam oldugunu düsündü ve...

Adam arabanin altinda kaliyor ya, orasi muhtesemdi ya kititrrr diye bir ses geliyor ve bir bakiyorsun adamin kafa tekerlegin altinda kiz bir çiglik atiyor yani süperdi o bölüm ya.
Gerçi filmin her bölümü süperdi, 3 kere izledim ve yine olsa yine izlerim...Happy0064
Korece altyazi için tiklayin.
니가 어딜가도 그누구를 만나도 아니라고 말해도 i know
Linkler için tesekkürler...
O kadar da güzel bir film degil, begenmedim.
KILIÇ İNSANLARI ÖLDÜRMEK İÇİN DEĞİL SENİN DEĞER VERDİĞİNİ KORUMAK İÇİNDİR
Çok ilginç bir filmdi. Bazi sahnelerden hoslanmadim ama günümüze uyan bir konuya sahip.
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Film konusunu çok begendim, paylasim için tesekkürler. Emeginize saglik. Smile
Film ilk baslarken çok sasirtici sahneler var, ben korkmustum baya.Biggrin
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Bu film çok güzel ya keske yine çiksa.. Cansu senin dedigin gibi filmin basinda bende biraz korktum.Biggrin Biggrin Biggrin Ama adamin ölüm sahnesi güzeldi.Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi