yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The World That They Live In Fan Club / The World That They Live In Sevenler Kulübü
(16-08-2009, Saat: 16:18)ayane yazdı: Ablacim hayirli olsun.. Beni de alir misiniz? Henüz izlemedim ama sen tamam diyorsan güzeldir. Onay (O zaman bende varim. Biggrin) Resimler için Fatma ablama ve semihaya çok tesekür ederim. (Devamini bekliyorum. Onay)

Nazcigim hosgeldin sefalar getirdin. Ben çok seviyorum bu diziyi. Sana da kesinlikle önerecegim bir dizi. Hiç kaçirma izle. Bir sonraki bölümde acaba ne olacak diye merakla bekleyecegin bir yapit. Smile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Ablacim simdiden meraklandim ve izlemeye basladim.
The World That They In ~Benim gibi merak ettiysen tikla!
Ben begendim videoyu umarim sizde begenirsiniz. Onay

Arkadaslar yeni bir video buldum ve begeneceginizi düsündüm. Merak edenler tiklasin. Biggrin
The World That They Live In
Nazcigim güzel bir video bu. Bulup ekledigin için tesekkürler bebisim. Smile
Sevdan beni terketmedi~
yine birkaç bölüm resimleriBiggrin

[Resim: world4-074.jpg]
[Resim: world4-075.jpg]
[Resim: world4-076.jpg]
[Resim: world4-080.jpg]
[Resim: world4-084.jpg]
hilalimm>bi rain< teşekkürler tatlımm <3
[Resim: anigifhunmkm.gif]

Ay o kadar çok merak ediyorum ki yeni bölümünde ne olacak.. Umarim çevirmen dostlar en yakin zamanda çevirirler ve bizde seyrederiz.. Smile
Sevdan beni terketmedi~
Müthis bir fan açmissiniz. Happy0064 Ben de üye oluyorum. Smile

Hye Kyo'yu Bi Rain'den baskasiyla görmek bir acayibime gitti. Ama çok yakismislar. Smile Ne zamandir izlemeyi istiyordum. Bu resimleri de gördükten sonra bügünden itibaren basliyorum. Smile Benide eklerseniz sevinirim. Smile
İmza boyutu 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Bende üyeyim. Onay Fan için tesekkürler.

┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣

(17-08-2009, Saat: 17:37)tuba güresci yazdı: Hye Kyo'yu Bi Rain'den baskasiyla görmek bir acayibime gitti. Ama çok yakismislar. Smile Ne zamandir izlemeyi istiyordum. Bu resimleri de gördükten sonra bügünden itibaren basliyorum. Smile Benide eklerseniz sevinirim. Smile

Tugbacim, Mervem ve güzel adasim sefa geldiniz hosgeldiniz. Smile
Sevdan beni terketmedi~
(17-08-2009, Saat: 17:02)merveaydin yazdı: Müthis bir fan açmissiniz. Happy0064 Ben de üye oluyorum. Smile

(17-08-2009, Saat: 17:40)böcüük yazdı: Bende üyeyim. Onay Fan için tesekkürler.

Aramiza hosgeldiniz sefa getirdiniz. Biggrin (Ben de Fatma ablamdan alistim artik.)
hilalimm>bi rain< teşekkürler tatlımm <3

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi