yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Woman Who Never Loses / 지지않는 여자 (2011)

The Woman Who Never Loses / 지지않는 여자 (2011)

[Resim: 201107051001281.jpg]

Diğer Adı: Hooray For Love
Türü: Hafta sonu dizisi
Bölüm Sayısı: 50
Yayınlandığı Kanal: MBC
Yayın Tarihi: 16 Temmuz 2011
Yayın Günleri: Cumartesi & Pazar 21:50
Yazar: Park Hyun Joo
Web Sitesi: http://www.imbc.com/...heer/index.html

Konu
Boşanmış 30'larınde bir kadın hakkında "Can You Hear My Heart" takipçisi olacak bir dizi.

ENGLISH

Also Known As: Hooray For Love
Genre: Weekend drama.
Episode: 50
Broadcast Network: MBC
Release Date: July 16, 2011
Broadcast Days: Saturday & Sunday 21:50
Author: Park Hyun Joo
Web Site: http://www.imbc.com/...heer/index.html

Subject
Tion about a woman divorced 30s "Can You Hear My Heart" a drama in which a follower.

Cast / Oyuncular

Lee Bo Young (이보영) - Kang Jae Mi

[Resim: 77464262.jpg]

Lee Tae Seong - Byun Dong Woo

[Resim: 88971825.jpg]

Jin Yi Han - Han Jeong Soo

[Resim: 36764452.jpg]

let it be...
Paylastigin icin tesekkurler.Opucuk
Bakalim Can You Hear My Heart tadinda olacak mi,merak ettim.Biggrin
Evet yeni birsey duydum ve çok mutlu oldum(Tabi eger dogruysa Smile )... Dizinin basrol bayan oyuncusuna eslik edecek olan basrol erkek oyuncusu belli olmus... Onay Ve bu kisi Playful Kiss de Kim Hyun Joong gibi yakisikliligiyla ün salmis birine ragmen pamuklara sarip sarmaladigimiz Oh Ha Ni'ye olan sevdasiyla ortalarda dolanan karakteri canlandiran(Adini unuttum karakterin af ola... Biggrin ) Lee Tae Seong... OnaySmile

Ve sanirim ikinci bayan karakterde Manny'nin iyi-kötü arasi olan ablasini canladiran Byeon Jong Soo... Biggrin

Umarim güzel bir dizi olur... Onay
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
(08-06-2011, Saat: 18:27)ddeerryyaa yazdı: Evet yeni birsey duydum ve çok mutlu oldum(Tabi eger dogruysa Smile )... Dizinin basrol bayan oyuncusuna eslik edecek olan basrol erkek oyuncusu belli olmus... Onay Ve bu kisi Playful Kiss de Kim Hyun Joong gibi yakisikliligiyla ün salmis birine ragmen pamuklara sarip sarmaladigimiz Oh Ha Ni'ye olan sevdasiyla ortalarda dolanan karakteri canlandiran(Adini unuttum karakterin af ola... Biggrin ) Lee Tae Seong... OnaySmile

Ve sanirim ikinci bayan karakterde Manny'nin iyi-kötü arasi olan ablasini canladiran Byeon Jong Soo... Biggrin

Umarim güzel bir dizi olur... Onay

Dogru duymussun canim. Ekibe Lee Sung Tae'de dahil oldu... Smile

[Resim: hoorayforlove6086poster.jpg]

let it be...
(12-06-2011, Saat: 23:13)burcu choi yazdı: Dogru duymussun canim. Ekibe Lee Sung Tae'de dahil oldu... Smile

Dogru olmasina sevindim canim... OpucukOpucuk
[Resim: hoorayforlove2.jpg]

[Resim: hoorayforlove3.jpg]

[Resim: hoorayforlove5.jpg]

[Resim: hoorayforlove6.jpg]

[Resim: hoorayforlove4.jpg]
Paylasimlar için çok tesekkürler... Onay
Yalniz su duvarli fotograflar çok dikkatimi çketi...Çok farkli olmus...Dizide herhalde iki çift islenecek...Ve fotograflarda çok güzel bir detay var bence... Onay Birinde 1.çiftin odak noktasi olan kizimiz(Lee Bo Yeoung) eski kocasi ile yeni sevgilisi arasinda...Ama dislanan taraf eski kocasi... Onay Ve kadin yeni sevgilisine dönmüs,yüzü gülüyor...Zira yeni aski da ona güzel güzel bakiyor... Smile

Ve diger çiftte de sanirim adamin yanindaki yeni sevgilisi...Digeri de eski karisi...Duvarin diger tarafinda olan...Ama adam bir önceki çiftteki odak noktasi olan kiz gibi degil...Duygu olarak...O ise yeni sevgilisinin yaninda ama o umrunda degil...Eski sevgilisi veya karisinda hala gönlü... Onay

Bence çok güzel bir detayi yakalamislar...Ne diyeyim bekliyoruz bu diziyi... OnayBiggrin

Dilerim çeviren bir arkadasimiz çikar... Onay
Dizinin tanitim fragmanlari çikmis... Onay Güzel bir diziye benziyor... Onay

Ve ögrendigim kadariyla tabi ne kadar dogru bilemem ama basroldeki kiz bosanmis bir kadin...Ve sanirim babasi da annesini aldatiyor...
Oyuncular hosuma gitti umarim fotograflarda göründügü kadar detaylara önem verilen güzel islenmis bir senaryosu olur, tanitim için tesekkürler...
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Dizinin basin toplantisi yapilmis...Bildigim kadariyla dizi bu hafta basliyor... Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi