Yorumları: 2,467
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
142
Evet yeni birsey duydum ve çok mutlu oldum(Tabi eger dogruysa
)... Dizinin basrol bayan oyuncusuna eslik edecek olan basrol erkek oyuncusu belli olmus...
Ve bu kisi Playful Kiss de Kim Hyun Joong gibi yakisikliligiyla ün salmis birine ragmen pamuklara sarip sarmaladigimiz Oh Ha Ni'ye olan sevdasiyla ortalarda dolanan karakteri canlandiran(Adini unuttum karakterin af ola...
) Lee Tae Seong...
Ve sanirim ikinci bayan karakterde Manny'nin iyi-kötü arasi olan ablasini canladiran Byeon Jong Soo...
Umarim güzel bir dizi olur...
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Teşekkür Puanı:
142
Teşekkür Puanı:
142
Paylasimlar için çok tesekkürler...
Yalniz su duvarli fotograflar çok dikkatimi çketi...Çok farkli olmus...Dizide herhalde iki çift islenecek...Ve fotograflarda çok güzel bir detay var bence...
Birinde 1.çiftin odak noktasi olan kizimiz(Lee Bo Yeoung) eski kocasi ile yeni sevgilisi arasinda...Ama dislanan taraf eski kocasi...
Ve kadin yeni sevgilisine dönmüs,yüzü gülüyor...Zira yeni aski da ona güzel güzel bakiyor...
Ve diger çiftte de sanirim adamin yanindaki yeni sevgilisi...Digeri de eski karisi...Duvarin diger tarafinda olan...Ama adam bir önceki çiftteki odak noktasi olan kiz gibi degil...Duygu olarak...O ise yeni sevgilisinin yaninda ama o umrunda degil...Eski sevgilisi veya karisinda hala gönlü...
Bence çok güzel bir detayi yakalamislar...Ne diyeyim bekliyoruz bu diziyi...
Dilerim çeviren bir arkadasimiz çikar...
Teşekkür Puanı:
142
Dizinin tanitim fragmanlari çikmis...
Güzel bir diziye benziyor...
Ve ögrendigim kadariyla tabi ne kadar dogru bilemem ama basroldeki kiz bosanmis bir kadin...Ve sanirim babasi da annesini aldatiyor...
Yorumları: 129
Teşekkür Puanı:
12
10-07-2011, Saat: 21:41
(Son Düzenleme: 14-07-2011, Saat: 21:29, Düzenleyen: burcu choi.)
Oyuncular hosuma gitti umarim fotograflarda göründügü kadar detaylara önem verilen güzel islenmis bir senaryosu olur, tanitim için tesekkürler...
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Teşekkür Puanı:
142
Dizinin basin toplantisi yapilmis...Bildigim kadariyla dizi bu hafta basliyor...