17-07-2011, Saat: 13:10
Dizinin ilk bölümünü izledim...Bizim Oh Ha Ni'ye sevdali Lee Tae Sung çok seker...
Belli ki yeni askini da bulmus...Zaten afislerde Lee Bo Young ile de çok tatli duruyorlardi... 
Ilk bölüme dair... (Anlatiyorum bölümü)

Ilk bölüme dair... (Anlatiyorum bölümü)
Dizi ilk basta Lee Bo Young'a hamile olan anneyle basliyor...Babasi doktor...Kadin böyle tarla gibi bir yerde dogum sancilari tutuyor,yanindaki çocuk kosup babasina haber veriyor...Ardindan kadin zor bir dogum sonrasi bir kiz çocugu dünyaya getiriyor...Daha sonra Lee Bo Young'un lise çaglarina geçiyor dizi hizlica...Annesilye babasinin tartismasini dinliyor...Babasi evi terkederken anne babasinin pesinden kosuyor,kiz da annesinin...Yol boyunca arabanin pesinde kosuyorlar...Daha sonra anne kaza geçiriyor...Acikli bir sahne yasaniyor tabi orada...
Ve hizla Lee Bo Young'un evliligine geçiliyor...Artik öyle anlasiliyor ki baba ile görüsülmüyor...Anne kiz kendilerine yepyeni bir hayat kurmuslar...Sonra kocasiyla mutlu bir evlilikleri var,zaten dügünde baba da yoktu...Sonra kocasiyla böyle restaurant gibi bir yer isletiyorlar...
Ardindan da dizide seker biri hizla arabasini yol boyunca kullanirken görülüyor...Bir magazaya giriyor,birseyler satin alip onlari giyiyor...Bir de gözlük takiyor...Zaten magazadaki görevli bayan da korece de olsa iyi anladim bizim Lee Tae Sung'u pek begeniyor...
Ardindan adam tüm havasiyla disari çiktiginda da sevgilisini görüyor...Daha sonra bir görüsmeye gidiyor...Lee Tae Sung'un annesi herhalde onun evlenmesini istiyor...O yüzden bir evlilik görüsmesi bu...Adam bilerek kendini kötü gösteriyor ama tam o sirada herseyi anlayan düsmaninim basina vermesin dedirten cinsten biri olan anne ortaya çikiyor...Ve siki bir kovalamaca... 
Bu sirada Lee Bo Young'un kocasi kötü birseyler yapiyor...Tam anlamadim ne yaptigini...Ama galiba restauranti satacak esinden gizli...O yüzden kizi,annesini ve yakin bir kiz arkadaslarini tatile yolluyor...
Sonra dizinin en mükemmel ailesine geçis yapiyoruz...
Tabi ki sorunlu bir anne,evlilik baskisindan kurtulmak isteyen Lee Tae Sung,evdeki anne otoritesine karsilik üzerinde yemek önlügüyle dolanan bir baba...Ve çok süslü bir abla ve kizi...Anne Lee Tae Sung'u kovuyor...Lee Tae Sung'da tam gidecekken,babasi dur diyor ama yine de gitmek istiyor,annenin karsisina geçip bir güzel agliyor...Sonra da son fikrini uyguluyor kendisini affettirmek için...Ne mi o fikir? Tabi ki Lee Bo Young'un kocasinin esini ve ailesini yolladigi tatil yerine Lee Tae Sung'da ailesi için bir bilet almis...Anne hemen affediyor tabi...
Sonra fazla süslü ablanin kocasi geliyor eve...Bilin bakalim bu es kim? Lee Bo Young'un babasi...Ama o küçük kizda babanin kizi mi bilemem...Baba önce tatile gitmek istemiyor ama sonra gidiyorlar...Herkes uçakta ayri yer de...
Tabi baba süslü abla,kayinvalidesinden pek çekiyor...(Eee sen misin iyi kalpli anne ve kizini birakan?
) O sirada Lee Tae Sung'un sevgilisi sirf annesiyle tanismak için onlarla birlikte uçaga binmis... Çocuk kizi görünce sasiriyor hemen uçagin baska bir kössesine geçiyorlar...Orada kizla tartisip gittikten sonra da Lee Tae Sung söyleniyor kendi kendine...Ve sonra kizi ariyor...Saklandigini düsündügü sirada üçlü koltuga üzerine bir örtü çekip uyuyan Lee Bo Young'u sevgilisi zannediyor...Önce ayagini gidikliyor...Kiz tabi uyanmiyor...Sonra Lee Bo Young'u öpüyor yine farkinda olmadan...Ardindan sevgilisi arkasinda beliriyor...Tae Sung sasiriryor tabi...Hemen Lee Bo Young'un oradan kalkiyor...O sirada Lee Bo Young'ta uyaniyor...Ne oldu dercesine...Tae Sung özür dilemeye çalisiyor kiz kendisini öptügünü anlayinca sert bir yumruk atiyor çocuga...Tabi sevgili de çocuk da saskin,Bo Young'ta sinirli...Sonuç mu? Çocuk kalkiyor yerinden ve burnunun kanadigini görünce..."Kan!" diyor ve o sirada kamera Lee Bo Young'un ve Lee Tae Sung'un yüzünde kitleniyor...Ardindan da fragman...Sanirim bizim Tae Sung tatilde de yanlis anlasilacak...

Ardindan da dizide seker biri hizla arabasini yol boyunca kullanirken görülüyor...Bir magazaya giriyor,birseyler satin alip onlari giyiyor...Bir de gözlük takiyor...Zaten magazadaki görevli bayan da korece de olsa iyi anladim bizim Lee Tae Sung'u pek begeniyor...

Bu sirada Lee Bo Young'un kocasi kötü birseyler yapiyor...Tam anlamadim ne yaptigini...Ama galiba restauranti satacak esinden gizli...O yüzden kizi,annesini ve yakin bir kiz arkadaslarini tatile yolluyor...
Sonra dizinin en mükemmel ailesine geçis yapiyoruz...

Tabi baba süslü abla,kayinvalidesinden pek çekiyor...(Eee sen misin iyi kalpli anne ve kizini birakan?

"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man