yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Woman's Autobiography \ Geu Yeojaeui Jaseojeon
The Woman's Autobiography \ Geu Yeojaeui Jaseojeon

[Resim: 1ob05w.gif]

Adı : The Woman's Autobiography \ Geu Yeojaeui Jaseojeon
Yazar : Kim, In-suk
Yayınevi : Changbi
Sayfa Sayısı: 266
Konu: Yazar, kitabında bir neslin tutkusunu ve düş kırıklığını resmetmekte ve okuyucularına güçlü bir üslupla hayaller ve aşk olmadan nasil bir hayat sürüleceğini sormaktadır. Kitap 8 kısa hikayeden oluşmaktadır. ”The Woman’s Autobiography”, 1980’lerde yaşamış 20’li yaşlardaki bir kadın yazarın; ”The Backyard of the Jail”, hayatla mücadele eden kalbi kırık bir adamın; ”Motel Alps” ise maddi sıkıntı içinde batmak üzere olan bir kadının hikayeleridir. Bunlara ilaveten ”The Hidden Fountain”, ”The Sea And A Butterfly” ve “Red Baloons” gibi diğer hikayeler de acı ve hayal kırklığına rağmen hayatta kalmak isteyen karakterlerin betimlemeleri ile oluşturulmuş güzel çalışmalardır.

Çeviri: sark_gunesi

English

Name : Geu Yeojaeui Jaseojeon
Author: Kim, In-suk
Publisher: Changbi
Pages: 266
About This Book: The author paints the passion and disillusion of a generation, and asks readers the question of how to survive a life without love and dreams in a strong style. The book consists of 8 short stories. “The Woman’s Autobiography” is a story of a female writer who lived her 20s in the 1980s, and “The backyard of the Jail” is about a man who struggles in life and whose heart is broken, and “Motel Alps” is about a woman on the brink who is in financial troubles. The others such as “The Hidden Fountain", "The Sea and a Butterfly”, and “Red Balloons” are also good works with detailed descriptions of character willing to survive despite their sorrow and disillusion.

Kaynak / Source
Kore'de hikayelerden olusan kitaplar çok popüler sanirim. Tanitim için tesekkürler. Onay
Tanitim için tesekkür ederim. Iyi çalismalar.
Tanitim için Esra'ya ve çeviri için Seher'e tesekkürler. Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi