yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Weather in Korea / Kore'de Hava

The Weather in Korea / Kore'de Hava

Tüm turist kitaplarının da dediği gibi, Kore 4 farklı mevsime sahiptir. Yazları çok sıcak ve nemli, kışları soğuk ve kurudur. Çok çabuk geçen sonbahar ve ilkbaharlar yaz ve kışın aşırılığından sonra hoş bir rahatlık getirir.

Yağmur dönemi(changma) Temmuz ayının sonlarında başlayıp Ağustos'un ortalarında sonlanır ve sıklıkla alçak bölgelerde sel taşkınlarına neden olur. Bu dönem boyunca hiçbir yere şemsiyesiz gitmeyin!

[Resim: dXBoBV.gif]

Weather

As all the tourist books will tell you, Korea has four distinct seasons. The summers are very hot and humid, and the winters are cold and dry. The springs and autumns, which finish much too quickly, provide a welcome relief from the extremes of summer and winter.

The rainy season (changma) starts in late July and lasts through mid-August and often causes flooding of low areas. Don't go anywhere without an umbrella during this time!

Kore büyük şehirlerinin günlük hava durumunu hava sayfasından öğrenebilirsiniz.

Kaynak
my angel, my girl, my sunshine 
[Resim: 0iMPVWt.png]
[Resim: DyRG0o.gif]
Tanıtım için teşekkürler. Opucuk Alkis

SHINee is my life

Tanıtım için teşekkürler.

Hüzün içinde bi' yerlerdeyim.

Güldürdün kız beni Allah seni... Biggrin
400*103 Kuralına dikkat edelim.
Tanıtım için teşekkürler çok güzel olmuş. Opucuk Onay
Tanıtım için teşekkürler. Alkis Smile
Bu konunun ingilizcesini görmüş ve çevirmek istemiştim tanıtım için teşekkürler. Smile
SO Jİ SUB <3

Tanıtım için teşekkürler. Smile
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
Bilgilendirme için teşekkürler. Smile
[Resim: tumblr_n3rsb1XL3n1rpynb3o4_250.gif][Resim: tumblr_n3rsb1XL3n1rpynb3o5_250.gif]
Teşekkürler. Çok güzel olmuş. Onay
ηιѕα »-(¯`v´¯)-» ¢нαηg-мιη--
~ SHINee Fan Club ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi