yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Story of Turkish TripleS / Türk TripleS'in Hikayesi (6. Yıl Projesi)
Img-wink 
arkadaslar harika bir is çikartmissiniz.bence bunu izledikten sonra tripslerin seslerini duyacaklar.
ellerinize saglik arkadaslar.emeginiz bosa çikmaz eminim.;
Kamera arkasi mükemmel ya her yerden atlamisim ama sira bana gelince tutuldum kaldim Smile
Tesekkürler Smile
UZAYLI TRİPLE'S

SS501

[KARA][A-JAX]
Mükemmel olmus !
Emegi geçen herkese çok çok tesekkür ederim.Nomu nomu nomu kamsahamnida !

[Resim: 1arn7dg.png]
ChaeBerry
Kraliçe Arı ll Bebek Kraliçe Arı

Elinize saglik. ^^
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Ellerinize saglik emegi geçen herkese çok tesekkürler etkilenmemek elde degil. Kamera arkasina bayildim Biggrin
Ama su anda sinirden agliyorum desem inanir misiniz. Sinav sistemi...Beni oppalarimdan ayirdin yaAngrycry
Herkese tekrar tesekkürler.Opucuk
HAYAT? deseler vereceğim CEVAP

Unutma kaderini sen değiştirebilirsin.

Ay harika olmus diyorum baska birsey diyemiyorum , çok emek harcamissiniz umarim gelirler bütün partlari agzim bes metre açik izledim sizleri görünce mutlu oldum ya , hele ki : Yasemin abla ' Be quiet ' yilin gafi , süpersin ya hysterical
çok egenceliydi çekimler ^^ hep böyle projeler yapalim eheh
kamera arkasi çok egenceliydi Biggrin
Telefondan izleyebildim. Gece 3'e kadar videonun dolmasini falan bekledim. Ama bekledigime degdi. Biggrin Süper olmus, bayildim. Alkis Kamera arkasi çekimler çok komik ve güzel olmus. BiggrinBiggrin Yasemin abla çook tatli çikmissin, bu kadar güler yüzlü oldugunu bilmiyordum. :P Biggrin Opucuk Emine abla, nomu nomu sarange deyisine bittim. Biggrin Opucuk
Umarim bu video prenslerimizin de kulagina gider Biggrin
Elinize saglik Heart
Sarki biraz daha bakin oldugu için konusmalari tam anlamadim ama güzeldi SS501-TV ye tesekkürler Tongue

Prosecutor 왕 ~

U mean everything to me my lover ♥

~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^
emegi geçen herkese tesekkür ederim videolar süper oldu.umarim sözlerimi iyi dinlemislerdir yada okumuslardi Smile ve bir cevap verirler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi