yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Star / Byeol / 별 (2003)
The Star / Byeol / 별 (2003)

[Resim: 14423802w636.jpg]

Yönetmen: Hyeong-ik Jang
Senaryo: Oh-seong Yu, Jin-hie Park
Oyuncular: Oh-seong Yu, Jin-hie Park, Hyeong-jin Kong, Ho-jae Lee, Yeong-ae Kim
Çıkış Tarihi: 2 Mayis 2003
Süre: 106 dk.
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore

Hem hüzünlü hem de komik ve utangaç bir aşk hikayesi... İçe dönük bir telefon teknisyeni ve sevimli, şımarık bir o kadar da sosyal olmaya alışkın bir veteriner... Bir gün teknisyen arkadaşımız köpeğine mama almak için bu veterinerin dükkanına gidiyor. Onunla güzel güzel konuşup sohbet ediyor. Kızımızın mesleki durumunun beyefendiye göre yüksekte bulunması birazcık istenmeyen bir durum olsa da beyimiz bu hanımefendiden çok hoşlanıyor. Bu tuhaf olaylar kahramanımızı alıp çok uzaklara götürüyor. Acaba aşkları sürebilecek mi? Çocuklugunda yaşadığı çalkantılar neler? İşte başarılı aktörlerden çıkan gerçek bir aşk hikayesi tadında bir film...

Çeviri: Setsuna

English

Director: Hyeong-ik Jang
Writer: Oh-seong Yu, Jin-hie Park
Cast: Oh-seong Yu, Jin-hie Park, Hyeong-jin Kong, Ho-jae Lee, Yeong-ae Kim
Release Date: May 2, 2003
Runtime: 106 min
Language: Korean
Country: South Korea

Plot:

Bittersweet romance between a shy, introverted telephone technician and a cute, saucy and very extroverted veternarian. He continues to visit her veternary store to buy dog food for his dog, but also to meet and talk with her. She is on to his game, but she is attracted to him as well. Then, a bizarre set of events takes him far away -- to a mountain top in Korea. Will love survive? What other events from his childhood will be disclosed as this story unfolds? A much underrated romance starring two very believable actors.

Source: wiki.d-addicts
[Resim: 155012starh585.jpg]

[Resim: 5n7kt4.jpg]
Çok güzel, tam bana göre bir film. Bilgilendirme için çok tesekkür ederim. Bu filmi izlemeyi çok istiyorum, ellerinize saglik...

‎''Her hakiki aşk, umulmadık dönüşümlere yol açar. Aşk bir milad demektir... Şayet aşktan önce ve aşktan sonra aynı insan olarak kalmışsak,yeterince sevmemişiz demektir... Birini seviyorsan onun için yapabileceğin en anlamlı şey değişmektir...'' Tebrizli Şems

[Resim: 175507starh585.jpg]

[Resim: 14422701h585.jpg]

[Resim: 14424905w636.jpg]
Tesekkür ederiz canim. Smile
Tanitim ve fotograflar için sag olun. Güzel bir filme benziyor.Onay
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Çok güzel bir anlatim olmus. Çeviri için Damla'ya, tanitim için de sana tesekkürler canim. Alkis
Damlacigim fotograflar için tesekkürler..
Yanlis görmediysem, bir çeviri sitesi ilgileniyor bu filmle. Biggrin Umarim izleme sansimiz olur. Gozlukgulmek
Ben de birkaç fotograf buldum, yakin zamanda eklerim insallah. Tekrar tesekkürler. Biggrin
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Tanitim için tesekkürler Beyza ve Damla, iyi is çikarmissiniz.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi