yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Snow Queen / 눈의 여왕 (2006)
Ben de 10. bölümü izledim.Pöf sonu mutsuz bitiyormus ben izlemedim ama o da kisiden kisiye göre degisir bence.Cidden tam bir drama.Bitirecegim yakinda insallahSmile
Nihayet bu diziyide seyrettim ve bitirdim güzel bir dramaydi...

Inanilmaz güzel diziydi dicek bisey yok izlemeyen kesinlikle izlemeli. (Yasa, yasamak her zaman en güzelidir.)
Bilgi için sagol.
Izledigim en güzel kore dizilerinden biriydi..
Tüm duygulari çok güzel yansitmislar etkisinde kaldim,müzikleri de ayrica çok güzeldi.
Özellikle basrol oyuncular çok yakismislar ikisi de çok seker Smile
Çok da güzel cümleler vardi dizide Aglaelsalla

Tanitim için tesekkürler..
Keske daha farkli bitseydi..
Ölümü çift tarafli tercih ederdim.
Mutlu sonla bitiyor mu?
Eger öyle degilse hiç izlemeyeyimBiggrin
Paylasim için tesekkürler.
Bugün dizinin 1. bölümünü izledim. Çok begendim ama Jung-gyu'yu anlamak benim için çok zor oldu...Bir de çok çabuk arkadas hatta kanka oldular çok anlam veremedim... Ama Tae-woong rolü bir harikaydi..Ilk bölümünden etkilendim devamini araliksiz izlemeyi düsünüyorumSmile
(10-09-2009, Saat: 22:39)kaderim yazdı: Bugün dizinin 1. bölümünü izledim. Çok begendim ama Jung-gyu'yu anlamak benim için çok zor oldu...Bir de çok çabuk arkadas hatta kanka oldular çok anlam veremedim... Ama Tae-woong rolü bir harikaydi..Ilk bölümünden etkilendim devamini araliksiz izlemeyi düsünüyorumSmile

Han Tae-woong rolü Hyun'a çok yakismis degil mi?.. Ben de çok begenmistim. Kendini zeki sanan çocuk çok sinir bozucuydu. Ama Tae-woong'um dersini verdi sagolsunSmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi