yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Snow Queen / 눈의 여왕 (2006)
(25-09-2008, Saat: 15:09)usagi-chan yazdı: Kore'de kadinlar kocalarinin sirtlarina sarilmayi çok seviyorlar herhalde Biggrin Düslerimin prensinde bunda ve baska benzer dizide hep gördüm bu sarilmayi Biggrin

Bencede ya Biggrin

Ya ama süper bi dizi bayildim daha 5. bölümündeyim bu dizide aglatacak gibi görünüyor süper bir dizi süper... (Izledigim her Kore dizisi gibi)
Bu diziyi yeni seyretmeye basladim 6 bölümünü bitirdim çok güzel bir dizi ilk bölümün ilk dakikalarinda sonunun ne olacagi belli ama yinede bakmak lazim simdilik süper gidiyor..

Bu arada bilmem dikkat ettiniz mi Kore dizilerindeki sahneler birbirinin çok benziyor ayriliklar sarilmalar bakislar ve bu fotolara baktikça izledigim dizilerin hepsi gözümün önünde canlaniyor.
l sorry l love you
full house
song hye kyooo
han ji min
lm soo jung

Mükemmel bi dizi kesinlikle.Dizinin genelinde dramatik bi hava var ama komik yerleri cidden güldürüyor beni.Özellikle de Bo Ra yani Sung Yu Ri ile Deuk Gu oppa yani Hyun Bin çok yakismislar bu dizideSmile Dizinin müzikleri de çok güzel bu arada dinlemek isteyenlere tavsiye ederim.
Ay ne güzel diziymis bu böyle Onay
Kanim sisindi bu diziyeBiggrinBiggrin
Hemen izlemeye baslasam iyi olacak Smile
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
8 bölümü geride biraktim gerçekten güzel bir dizi Han Deuk-Gu ya yazik ya önce arkadasi simdide kardesi için gözyasi döküyor ....

Bu dizi gerçekten çok güzel 14 bölümü biraz önce izledim gerçekten güzel dizi izlemeye deger .

Dramatik bi dizi oldugu için bi noktadan sonra bana agir gelmeye basladi. 9. bölümden sonrasini izleyemedim.Ama yakinda tekrar izlemeye baslayacagim.
Bütün bölümlerini izledim sadece final bölümünü hiç sevmedim.Sonu iyi bitmesi gerekirken kötü bitti ama final bölümüne kadar çok güzeldi.

11. bölümdeyim.
Yoksa kiz ölcek mi Aglama

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi