yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Snow Queen / 눈의 여왕 (2006)
Gerçekten süper diziydi ya...
''Cehaletten daha kötü bir fakirlik, akıldan daha faydalı bir nimet yoktur.''
secret garden'i izledikten sonra Hyun Bin oynuyormus bir bakayim dedigim dizi.iki günde bitti ama etkisi ne zaman geçer bilmiyorum.
Ankara'da sensiz olmak zor iki gözüm...
baslayip da malesef bitiremedigim nadir dizilerden biri..izledigim sirada internet baglantim gitmisti..ama en yakin zamanda devam edecegim..çok duygusal bir dziydi..ah hyun bin ah..
(22-06-2011, Saat: 14:25)meke yazdı: Bu dizinin etkisinden çikabilmek için kaç tane dizi-film izledim, bilmiyorum. Ama Hyun Bin'in oyunculugunun etkisinden çikabilmek pek mümkün olmuyor. Bir sahne vardi ki her hatirladigimda gözlerim dolar... Undecided

Ne yaptiniz siz...Ay bu spoileri açmaz olaydim,tekrar aklima geldi mahvoldum... Aglama
Izlemek isteyen arkadaslar;bence hemencecik izleyin...Ama tatildeyseniz;hep gülüp eglenmek istiyorsaniz biraz kaçinmanizi tavsiye ederim.Sahsen geçen sene yaz tatilim hep aglamakla geçti..Su an bile aglamak üzereyim. Aglama
Hyun Bin'in oyunculugunun tavan yaptigi bir dizidir bence...
Etkisi kolay kolay geçmez...Hele OST'unu her dinledikçe içim bir fena olur...Belki fazla duygusalimdir ama genel olarak izleyenler böyle düsünür bence.. (:

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Babam bu diziyi yeni bitirdi.Hemde iki günde.
Yani ; her bir bölümü 1:15 dk olan 16 bölümlük dizi iki günde bitti. Biggrin
[Resim: vqan.jpg]
Hyun Bin oppam <3 oyunculugn karizman ve kaliten her zamnki gbi muhtesemdi. Çok güzel kaçirilmiycak kalitede bir dizi .Aski fedakarligi sevgiyi çok iyi anlatan iki oyuncu muhtesemlerdi.
etkisinden çikmak pekte kolay olmuyck tat da bir dizi bol hüzün ve gözyasi harikalardi.
Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa , ben çok pahalı bir tabloyum .'C.Y'

EN İyisi bumu ? Eminmisn ?
Teşekkürler.^^

mutlu son mu?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi