yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THE SEEYA (더 씨야)
Love01 
Davichi’s Haeri to feature in THE SEEYA’s upcoming mini-album

Davichi Grubundan Haeri THE SEEYA'nın Yeni Mini Albümünde Yer Alacak

Davichi grubundan Lee Haeri THE SEEYA'nın ilk mini albümünde yer alacak.

Core Contents Medya'dan alınan bilgilere göre, Lee Haeri THE SEEYA'nın 3 Aralık tarihinde yayınlanması planlanan yeni mini albümünde özel bir vokal ile gruba eşlik edecek. Lee Haeri, "THE SEEYA'nın mini albümünde yer almak için sabırsızlanıyorum. Umarım başkaları da merakla bekliyordur", dedi.

THE SEEYA, "Davichi'den Haeri ile birlikte çalışabileceğimiz için çok mutluyuz, çünkü o bizim rol modelimiz", diye ekledi.

Birlikte söyleyecekleri şarkının adı “Poison” ve Lee Haeri'nin besteci Duble Sidekick ile yaptığı ikinci çalışması. Orta tempolu pop balad olarak tanımlanan şarkı için Core Contents Medya temsilcileri, "‘Poison’ aşık olan birinin duygularını doğrudan ve soyut olarak ifade eden, diğer aşk şarkılarından farklı bir şarkı", dedi.

primadonna

Davichi‘s Lee Haeri will be featuring in THE SEEYA‘s first mini-album.

According to Core Contents Media, Lee Haeri will be having a special vocal featuring in THE SEEYA’s upcoming mini-album, which is currently scheduled for release on December 3rd. Lee Haeri stated, “I’m looking forward to featuring in THE SEEYA’s mini-album. I hope that others will look forward to it as well.”

THE SEEYA added, “We’re glad to be able to work with Davichi’s Lee Haeri senior because she’s our role model. We’re learning a lot through her.”

The song they’ll be collaborating on is titled “Poison” and is actually Lee Haeri’s second piece of work with composers Duble Sidekick. Described to be a medium tempo pop ballad, Core Contents Media representatives added, “‘Poison’ is different from other love songs in that it directly yet abstractly expresses the feelings of someone in love.”

22.11.2012 - allkpop

[Resim: 20121121theseeyahaeri.jpg]

♪♪FTISLAND
Hepsi birbirinden yetenekli, daha çok ilerleyecekler...
Mini albüm de tadından yenilmez bir hal alır herhalde. Biggrin
Çok sevindim haberlere, teşekkürler unnim. ^^
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

(20-11-2012, Saat: 16:55)Cho Shin Sung yazdı: Umarım çok başarılı olurlar, ancak her ne kadar yeni ve farklı bir grup olsalar da benim gözüm hep Nam Gyu Ri, Kim Yeon Ji ve Lee Boram'dan oluşan gerçek Seeya grubunu arayacak bu da bir gerçek. Zira beni K-Pop ile tanıştıran K-Pop'u bu kadar sevip ardından Supernova grubunu tanımama vesile olan grup Seeya idi.

Tabi ki gerçek SeeYa'yı hepimiz arıyoruz. Ama THE SEEYA sayesinde SeeYa grubunu hiç duymayanlar onlar hakkında bir şeyler öğrenebilecek. THE SEEYA, SeeYa'nın anılarını yeniden canlandıracak. Bu iyi bir şey. Farklı bir isim bulmak da zor değildi tabi. Ama üyeler halinden memnunsa sorun yok. Smile
Umarım Core Contents Medya diğer gruplarındaki gibi sık sık üye değişikliği yapmaz Undecided ve de çok başarılı olurlar. ^^

(23-11-2012, Saat: 1:27)larry yazdı: Hepsi birbirinden yetenekli, daha çok ilerleyecekler...
Mini albüm de tadından yenilmez bir hal alır her halde. Biggrin
Çok sevindim haberlere, teşekkürler unnim. ^^

Evet mini albümü ben de merakla bekliyorum canım. Kalp
Lee Haeri de var süper olacak.

♪♪FTISLAND
23.11.2012 @ Music Bank

http://www.youtube.com/watch?v=eyM84G4o7RA&feature=plcp

♪♪FTISLAND
(23-11-2012, Saat: 15:42)primadonna yazdı: Tabi ki gerçek SeeYa'yı hepimiz arıyoruz. Ama THE SEEYA sayesinde SeeYa grubunu hiç duymayanlar onlar hakkında bir şeyler öğrenebilecek. THE SEEYA, SeeYa'nın anılarını yeniden canlandıracak. Bu iyi bir şey. Farklı bir isim bulmak da zor değildi tabi. Ama üyeler halinden memnunsa sorun yok. Smile
Umarım Core Contents Medya diğer gruplarındaki gibi sık sık üye değişikliği yapmaz Undecided ve de çok başarılı olurlar. ^^

Başarılı olacakları bir gerçek. Zira dinlediğim günden beri sürekli dilimde Be With You şarkıları. Lee Hae Ri düeti de düşünülürse isimlerini baya duyuracakları kesin. You Are All Grown Up şarkısı geldi birden aklıma. Boram, Yeon Ji ve Hae Ri'nin birlikte seslendirdiği. Ne günlerdi ama.

Umarım dediğin gibi Seeya ismini çok başarılı bir şekilde kullanırlar. Ve Seeya'nın anılarını canlandırmak deyince birden bu klip geldi aklıma.

Öyle veya böyle yeni grubu sonuna kadar destekleyip takip etsem de gözüm hep Gyu Ri, Yeon Ji ve Boram'ı arayacak.
[Resim: tsx000.jpg]

[Resim: tsx001.jpg]

[Resim: tsx002.jpg]

[Resim: tsx004.jpg]
[Resim: yjmkxyz.jpg]

[Resim: tsx005.jpg]

[Resim: tsx006.jpg]

[Resim: tsx003.jpg]

♪♪FTISLAND
24.11.2012 @ Show! Music Core

http://www.youtube.com/watch?v=K-Df8KpDANk
Vay bayıldım işte buna.
Koyu bir SeeYa severi olarak The Seeya grubunu çok büyük bir zevkle dinleyeceğim.
Teşekkürler meleğim.^^

Gerçekten onları her dinlediğimde Seeya aklıma geliyor ve fark eden var mı bilmiyorum ama MV'nin drama versiyonu da aynı Seeya klipleri gibiydi. Onu izledikten sonra açıp tekrar Seeya dinledim. Bence amaçlarını fazlasıyla gerçekleştiriyorlar. Malum doğru dürüst (ses açısından) kız grubu bulmak zor. Umarım hiç ayrılmazlar. ^^
Performanslarına bayıldım, harikalar. Opucuk
Teşekkürler unnim. (:
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi