yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Seat of Honor
Güzel bir hikaye. Paylasim için tesekkürler.
Konu için tesekkürler.
Melikenin dedigi gibi ders çikartilmasi gereken bir hikaye. Hak yerini bulmus. Hikayede sevindirici bir durum. Güzel bir hikayeyi paylastigin ve emeklerin için çok tesekkür ederim...
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Ilginç bir hikayeymis. Tesekkürler paylasim için...
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Çok güzel paylasim sagol Hilal abla.
MinozM
Ilginçmis, tesekkürler. Biggrin
Kapmlumbagalar gerçekte de çok agir basli hayvanlar...Eger hayvanlar arasinda bir seçim olsaydi ben de kaplumbaganin oturmasini isterdim...Bu güzel hikaye için çok tesekkürler...
Ilginç bir hikaye tesekkürler. Smile

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Ilgin ve güzel bir hikaye paylasim için tesekkürler
(07-03-2008, Saat: 12:11)Ho Min yazdı: Uzun uzun yillar önce, küçügü büyügü, güçlüsü zayifi tüm hayvanlar ormandaki festivalde toplanmis. O kadar çok yiyecek içecek varmis ki hepsi çok mutluymus. Ama yemek masasinin basina oturmak için kimin onurlandirilmasi konusunda bir karara varamamislar.En yasli hayvanin oraya oturmasi gerekiyormus.

Her hayvan en yasli oldugunu ve kendisinin oturmasi gerektigni söylemis. Sonunda aralarinda en yasliyi bulmak için sözlü sinav yapmaya karar vermisler.Digerlerini ikna eden hayvan onurlu yere oturacakmis.

Ilk önce geyik gelmis ‘Dünya yaratildiinda, biri günessi ayi yildizlari yaratip gökyüzüne koymaliydi. O muhtesem isi ben basardim’ Herkes bir an için susmus ta ki tilki:’O en yasli degil. Geyigin günesi, yildizlari, ayi gökyüzüne koyabilmesi için bir merdiven gerekir. Merdivenin yapildigi tahta üç bin yillik agaçtan yapildi, o agaci ben yetistirdim’

Tilkinin hikayesini dinleyen kaplumbaga hiçkiriklarla alamaya baslamis, diger hayvanlar bu duruma çok sasirmis. Güz yaslarini silerek. ‘ Benim bir çok evladim torunum ve torunlarimin torunlarim oldu. Hepsi benden önce öldü. Torunlarimdan biri sürekli dünya basladiginda biinin gökyüzüne günesi ayi yildizlari koydugunu, ama gök yüzünün çok yüksek olmasindan bir merdiven kulandigini ve bunu yapanin en yakin arkadasi oldugunu söylerdi. Tilkinin anlattigi hikaye bana torunumu hatirlatti’

Tüm hayvanlar, onurlu yeri torununu hatirlayan kaplubagaya vermeyi uygun görmüsler ve çok güzel bir festival yapmislar…

Çok etkileyici bir hikaye..Tesekkürler Hilal..
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi