Korku ve gerilim filmi olarak güzel bir filmdi. Dün gece izledim bu filmi annemle birlikte. Ama sonunu izleyemedim uyuya kalmisim...
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
The Red Shoes / 분홍신 (2005)
|
Korku ve gerilim filmi olarak güzel bir filmdi. Dün gece izledim bu filmi annemle birlikte. Ama sonunu izleyemedim uyuya kalmisim...
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
Izledim. Gerçekten çok güzel bir film.
![]() ![]()
Evet çok güzel bir film. Ben de izledim.
![]()
Dün aksam izledim bu filmi ama insanlari küçük89. Kizi mi annesi mi öldürüyordu onu anlamadim. Eger bir gün yolda bir pembe topuklu ayakkabi görürsem yakacagim. Ne olur ne olmaz degil mi.
![]() ![]() dream fan aja aja fighting my girl Kim Bum ss501 soeulmates *you are beautiful* ı am sorry,ı love you
Evet ya. Onlari kizin annesi mi öldürmüs öyle bir seyler söylüyor sonunda. Tam anlayamadim.
Ayrica bu kadin kocasini soguk hava deposuna falan mi atmis. ![]()
lee min ho fan clup
Ne diyorsunuz ya. Aman iyi ki kaçirmisim.
![]()
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN
Dün izledim süperdi. Küçüklükten kalan bir ani yüzünden güvercinden korktugum için tek korktugum sahne o güvercinli sahneydi. Bunun yaninda oldukça güzel bir filmdi. Pek korkmadim ama tesekkürler.
![]()
Ilk kismini izledim. Çok geç saatteydi. Korktum kapattim.
![]()
Tv8'de yayinlandiginda izlemistim bu filmi. Birkaç yerinde tirstim ama çok korkunç bir film degil bence. Öyle olsa asla izleyemezdim. Güzel bir film. Izlenmeye deger.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|