yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Red Shoes / 분홍신 (2005)
Çok süper bir filme benziyor. Izlemek isterdim. Smile Eda abla, paylasim için tesekkürler. Smile
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Tesekkürler. Emegine saglik.
Tesekkürler...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Paylasim için tesekkürler. Biggrin
Film, güzele benziyor. Ya, tam benlik aslinda. Korku filmlerini çok severim.
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
Paylasim için sagol...

мƒ

Ebru&BüsRa...!
Ben, film almak için CD'ciye gitmistim. Genelde Japon filmleri var. Kardesimin istegi üzerine bu filmi aldim. Ama Kore yapimi oldugundan haberim yoktu. Evde izlerken gördüm. Mütis bir seydi. Fazla korkunç olmasa da ders verici bir özelligi oldugunu düsünüyorum. Sahsen ben (yapmam zaten de) yolda gördügüm bir ayakkabi, özellikle pembe, topuklu ise asla almam. Biggrin Mazallah basima bir sey gelir... Biggrin

Angel  Buralar hep dutluktu...
Korkutucu ama güzel bir film. Dün gece Türkçe dublajli olarak bir Türk Tv'sinde yayinlandi...
(30-01-2009, Saat: 9:50)jang*geum yazdı: Ben, film almak için CD'ciye gitmistim. Genelde Japon filmleri var. Kardesimin istegi üzerine bu filmi aldim. Ama Kore yapimi oldugundan haberim yoktu. Evde izlerken gördüm. Mütis bir seydi. Fazla korkunç olmasa da ders verici bir özelligi oldugunu düsünüyorum. Sahsen ben (yapmam zaten de) yolda gördügüm bir ayakkabi, özellikle pembe, topuklu ise asla almam. Biggrin Mazallah basima bir sey gelir... Biggrin

Emeginize saglik. Valla gerilim filmi bile olsa izleyemem herhalde. Biggrin Ayrica bende almam, yoldaki ayakkabiyi. Ya mantar varsa. Biggrin Atkilic
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Paylasim için tesekkürler. Smile
Güzellik; sadece güzel olan şeylerde değil, Güzel görmek istediğin herşeydedir…

≈HayaL KuranLar Fan Kulüp≈

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi