yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Princess' Man / 공주의 남자 (2011)
(27-01-2012, Saat: 21:31)fatmayca yazdı:
(27-01-2012, Saat: 1:21)nessa yazdı: Bu dizinin izlenmemesini siddet, dehset ve ibretle kiniyorum!!
Izlemeyenlere en acilinden tavsiye ediyorum. Biggrin
Bu mükemmel dizinin kaçmamasi gerekiyor. Onay
Altyazi okumaktan nefret eden anne ve babam bile izliyorsa ve çok begeniyorsa bu diziyi, baska bir yorum getirmeme gerek olmadigini düsünüyorum.. hysterical

bu diziyi atlaya atlaya izledim... parkim tabi ki harika ama familiys honor dizisini de tavsye edelimBiggrin o daha güzel benceBiggrin

nasilsin nessa can^^

Sagolasin kuzu can^^ Aaa kuzum Family's Honor elbetteki bizim kalplerimizde, uri Kang-suk'umuzu unutmak gibi bir sey mümkün bile degil.. Biggrin Ancak bu dizinin de hakkini yemeyelim. Bana tarihi dizileri sevdiren dizi olmustur kendileri.. Biggrin
Arada kardesim izlerken göz attigim ama bir türlü oturup izlemenin nasip olmadigi bir dizi. Dizinin müzikleri zaten harika, gözlerini kapatip dinleyebilecegin çok dinlendirici harika müzikleri var. Kesinlikle izlemeyi düsünüyorum ben de.
Konfüçyüs derki kırklı yaşlara geldiğinizde dünyanın neresinde olursanız olun dünyevi arzulardan etkilenmezsiniz.

Konfüçyüs hatalıydı. Biggrin

bende izlemeye basladim prensesin yerinde olmak istemezdim
Öncelikle tanitim için çok tesekkürler..Onay

Okul yüzünden tatile biraktim diziyi.Aglama
Izlemek çok istiyorum.
Neyse tatilde ödev yok,dert yok, tasa yok, daha rahat izlerim.

Sadece biraz daha dayanmam gerek. Biggrin
Ben bu diziye bayıldım bir kaç Kore dizisi izlemiştim ama bu en güzeli!!! Bu tür sürükleyici ve muhteşem Kore dizisi tavsiye edebilir misiniz???
İzlemem lazım.
Park Shi Hoo için izledim iyi ki izlemişim ilk tarihi Kore dizim oldu vee tabikii beğendim izleyin derim. Smile
Konusu gerçekten çok hoşuma gitti.2012 en iyi dizi dalında aday bir dizimiz. Onay
Soluksuz izlediğim dizilerden birisi. Tavsiye ederim izlemek isteyenlere. Onay
Her zorluklara karşı gelen bir aşk hikayesi.Çok ağladım bu dizi de ve Meltem tv'de frağmanını gördüm yakında diye çok mutlu oldum.SmileSmileSmile
[Resim: kg37t4p.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi