13-07-2011, Saat: 18:10
Bu dizinin OST´unu Jung Min söylüyor. Merakla bekliyorum sanirim izleyecegim. ^^
The Princess' Man / 공주의 남자 (2011)
|
13-07-2011, Saat: 18:10
Bu dizinin OST´unu Jung Min söylüyor. Merakla bekliyorum sanirim izleyecegim. ^^
14-07-2011, Saat: 21:00
Dizinin basin toplantisi yapilmis...
![]()
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
15-07-2011, Saat: 20:00
-*-*-Korea-*-*- TaemiN'in Pamuk Şekeri
Dizinin yeni bir fragmani çikmis...
![]() ![]() ![]() ![]() Dizide galiba kötü olan prensesin babasi...Bunu anladim...Shi Hoo'nun babasina çok üzülecegiz galiba Shi Hoo ile birlikte... ![]() Öncelikle mesajlarim arka arkaya oldugu için çok çok özür dilerim... ![]() ![]() Bu yeni fragmandan da anladigim kadariyla Park Shi Hoo Moon Chae Won'un saraydaki ögretmeni oluyor... ![]() ![]() ![]()
16-07-2011, Saat: 14:50
Böyle izleyecegim yeni yeni diziler buldukça hosuma gidiyor
![]() Konusuda sevdigim cinsten. Düsman ailelerin çocuklari ~ Romeo ve Juliet'i Kore yorumuyla izliyecegiz.
16-07-2011, Saat: 15:15
Oyuncular süper !
![]() ![]() Kalbin tam olarak kimde? Benim için endişeleniyor musun? Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum. Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.
3. fragmanda çikmis...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarin basliyor bildigim kadariyla... ![]() ![]()
20-07-2011, Saat: 0:44
20-07-2011, Saat: 1:49
(12-07-2011, Saat: 18:15)buse_san yazdı: Gyebaek ve Princeses man bu ikidiziyi çevirmek uzun sürecek anlasilan umarim baska kisilerde yavas diye çevirmez dizileri. Burasi yeri degil ama yazmadan edemedim. Yavas olur olmaz bilemiyorum. Bir dakika sonramizin bile garantisini veremeyiz. Programlanmis robot degiliz. Insaniz... Gyebaek'i bizim çevirecegimiz duyuldugu anda kostümlere bile kusur bulundu, elestirildi. Yavas çevirecek oldugumuzda çevirecek pek kisi çikacagini sanmiyorum.
20-07-2011, Saat: 16:32
ben gördügümü yazdim kalbiniz kirilmis sanirim kusura bakamyin kalbinizi kirdiysam
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|