yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Princess' Man / 공주의 남자 (2011)
Evet diziyle ilgili öğrendiklerimi yazıyorum... Smile Söylenenlere göre Moon Chae Won kralın oğlundan olan torununu oynayacakmış... Ayrıca meraklı bir prenses olduğu söyleniyor...

Park Shi Hoo ise (Yani biricik Romeo'muz) zeki, kararlı biri olacakmış... Onay

Gelelim dizinin ikinci kursun karakteri olan (Yani anladığım kadarıyla öyle) Song Jong Ho'nun canlandıracağı kişiye. O da Romeo'nun yakin arkadaşı olacakmış...

Not: Ingilizcem çok iyi değil o yüzden bilgilerin doğruluğundan tam emin değilim... Sad Ayrıca karakter bilgileri de okuduğum sitelerde de kesin olmamakla birlikte söylenti seklinde verilmiş... Ama ben yine de doğru olma ihtimaline karşılık paylaşmak istedim... Smile
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Allah'ım Park Shi Ho kadroya dahildi gerçekten mükemmel bir haber, ne zaman yayınlanacaktı bu dizi? Keşke 20 bölümden az olsa da bir sakal atsak çeviriye. Biggrin
Cidden merak ettim. Romeo & Julliet hikayesi demek. :Abaza:
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
(31-05-2011, Saat: 0:03)Setsuna yazdı: Allah'ım Park Shi Ho kadroya dahildi gerçekten mükemmel bir haber, ne zaman yayınlanacaktı bu dizi? Keşke 20 bölümden az olsa da bir sakal atsak çeviriye. Biggrin

Araya girmiş gibi oldum ama dizi bildiğim kadariyla 20 Temmuz'da yayınlanacak ama yine de tam kesin bilgim yok... Romance Town'un arkasından yayına gireceği söyleniyor... Ayrıca planlanana göre 24 bölümmüş dizi... Ki bence 20 bölümde bitirirler... Genelde 24 bölüm diye geçen diziler 20.bölümle final yapıyor çünkü... Biggrin Biggrin
(31-05-2011, Saat: 0:16)ddeerryyaa yazdı: Araya girmiş gibi oldum ama dizi bildiğim kadarıyla 20 Temmuz'da yayınlanacak ama yine de tam kesin bilgim yok... Romance Town'un arkasından yayına gireceği söyleniyor... Ayrıca planlanana göre 24 bölümmüş dizi... Ki bence 20 bölümde bitirirler... Genelde 24 bölüm diye geçen diziler 20. bölümle final yapıyor çünkü... BiggrinBiggrin

Mesajı aldım ben ddeerryyaa kardeş, bakarız. 49 daha final yapmadı artı komedi de istiyorum bakalım hayırlısı. Smile Tongue

Bu arada konuyu güncelledim efem, sıfır km oldu. Biggrin
(31-05-2011, Saat: 0:20)Setsuna yazdı: Mesajı aldım ben ddeerryyaa kardeş, bakarız. 49 daha final yapmadı artı komedi de istiyorum bakalım hayırlısı. . Smile Tongue

Bu arada konuyu güncelledim efem, sıfır km oldu. Biggrin

Aslında hiç mesaj vermek aklımda yoktu ama hazır sen mesaj olarak algılamışken iyi bir çevirmenin diziyi almasını isteyen ben seni bulmuşken kaçırmayayım diyorum. Smile ve düşünmeye devam etmen pek güzel olur diyorum... Onay Smile Dilerim de olumlu bir durum çıkar ama tabi senin de içten bir isteğin olduğu sürece... Opucuk

Ayrıca güncelleme için teşekkürler... Onay
(31-05-2011, Saat: 0:28)ddeerryyaa yazdı: Aslında hiç mesaj vermek aklımda yoktu ama hazır sen mesaj olarak algılamışken iyi bir çevirmenin diziyi almasını isteyen ben seni bulmuşken kaçırmayayım diyorum. Smile ve düşünmeye devam etmen pek güzel olur diyorum... Onay Smile Dilerim de olumlu bir durum çıkar ama tabi senin de içten bir isteğin olduğu sürece... Opucuk

Ayrıca güncelleme için teşekkürler... Onay

Haha benim antenler tam sinyal veriyor o zaman, hemen frekans alanını daraltıyorum. Biggrin Tongue
Öğrendiğim kadarıyla çekimler başlamış... Onay Gelsin şu temmuz artık... Onay
Konusu çok güzelmiş. Tarihi dizileri severim. Teşekkürler. Smile
Sanırım birkaç gün önce tüm ekip bir araya gelip başına açık olan senaryo okuma işini gerçekleştirmişler... Smile Onay

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi